Crveni Baron Написано Септембар 3, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 3, 2014 Amerikanac hrvatskog porekla sumnjiči se za pedofiliju iz 2012. godine, navodno je pobegao u Evropu, a policija SAD objavila je nagradu za njegovo hapšenje. Policija Lejk Foresta u državi Ilinois izdala je nalog za hapšenje Majkla Vucića, 41-godišnjeg učitelja osumnjičenog za seksualno napastvovanje devojčice, koje je navodno počinio pre dve godine, kada je devojčica imala 12 godina. Zločin se dogodio u školi Gevin Saut u kojoj je Vucić predavao punih 18 godina, a po saznanju da mu se sprema hapšenje pobegao je iz Sjedinjenih Država. Sumnja se da je otišao u Nemačku, gde ima rodbinu, a postoji mogućnost i da se sakrio u Hrvatskoj. Američka policija je objavila nagradu od milion dolara za bilo kakve informacije o aktuelnom mestu prebivalista Vucića. (B92) http://www.serbiancafe.com/lat/vesti/14/130946/hrvat-osumnjicen-za-silovanje-u-sad.html Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Поповић Написано Септембар 3, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 3, 2014 Barone izvini, ali ovaj naslov je previse pompezan, a najmanje sto zelim je da sad navucemo onu mrznju kako mi prozivamo Hrvate. Nadam se da ti to ne smeta. Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Септембар 3, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 3, 2014 Barone izvini, ali ovaj naslov je previse pompezan, a najmanje sto zelim je da sad navucemo onu mrznju kako mi prozivamo Hrvate. Nadam se da ti to ne smeta. A sta ti smeta u naslovu? Koja rec? Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Поповић Написано Септембар 3, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 3, 2014 A sta ti smeta u naslovu? Koja rec? Hrvat silovao dvanaestogodisnju.... Em ovo Hrvat na pocetku recenice, em upotreba reci "silovao" a osumnjicen je, sto i pise u naslovu linka. Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Септембар 3, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 3, 2014 Hrvat silovao dvanaestogodisnju.... Em ovo Hrvat na pocetku recenice, em upotreba reci "silovao" a osumnjicen je, sto i pise u naslovu linka. Nadam se da ce moderacija ubuduce voditi racuna i prilikom pisanaj o SPC i pojedinim Vladikama ili monasima barem onoliko koliko vodi o hrvatima ... I ja se nadam da moderaciji ovo ne smeta ... zuti car and Mironosica је реаговао/ла на ово 2 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Септембар 3, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 3, 2014 Hrvat silovao dvanaestogodisnju.... Em ovo Hrvat na pocetku recenice, em upotreba reci "silovao" a osumnjicen je, sto i pise u naslovu linka. Ne radi se o hrvatu? Ne radi se o silovanju? Ne radi se o dvanaestogodisnjoj devojcici? Melhisedek88 је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Melhisedek88 Написано Септембар 3, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 3, 2014 Hrvat silovao dvanaestogodisnju.... Em ovo Hrvat na pocetku recenice, em upotreba reci "silovao" a osumnjicen je, sto i pise u naslovu linka. Pa pre 7 dana se desio isti slucaj u Varazdinu,Hrvat silovao 12-ogodisnjakinju.Pa kako to da oslovimo,mislim da bi naslov sadzine "Monstrum Hrvatske nacinalnosti pocinio gnusan zlocin,tako sto je silovao 12-godisnjakinju" bio ipak presirok. PS.Ajd budi ljubazan,pa mi pusti post na temi sta znamo o HPC,cekam pola sata da neki od moderatora udje na tu temu.Unapred Hvala Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Поповић Написано Септембар 3, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 3, 2014 I ja se nadam i smatram da su bilo kakva javna prozivanja vrlo neukusna i ruzna. Hvala na razumevanju. Млађони је реаговао/ла на ово 1 Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Melhisedek88 Написано Септембар 3, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 3, 2014 I ja se nadam i smatram da su bilo kakva javna prozivanja vrlo neukusna i ruzna. Hvala na razumevanju. O kakvim prozivanjima se radi?Zar je zabranjeno prensenje istinitih informacija? :.mislise. zuti car and Crveni Baron је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Септембар 3, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 3, 2014 I ja se nadam i smatram da su bilo kakva javna prozivanja vrlo neukusna i ruzna. Hvala na razumevanju. Videcemo ...sacekacemo sledecu skandalisticku temu o nekom pravoslavnom vladiki ... Pa cemo videti o kome se vise vodi racuna ... Mironosica and zuti car је реаговао/ла на ово 2 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 3, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 3, 2014 I ja se nadam i smatram da su bilo kakva javna prozivanja vrlo neukusna i ruzna. Hvala na razumevanju. Ma шта ти је Никола то се наш форумски шаљивџија Барон само шали... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Поповић Написано Септембар 3, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 3, 2014 Videcemo ...sacekacemo sledecu skandalisticku temu o nekom pravoslavnom vladiki ... Pa cemo videti o kome se vise vodi racuna ... Nemam vise komentara. A ruku na srce, dopada mi se tvoja briznost za nase vladike, monahe i svestenike. To je ok. Млађони, Mилена КШ and Juanito је реаговао/ла на ово 3 Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Септембар 3, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 3, 2014 Nemam vise komentara. A ruku na srce, dopada mi se tvoja briznost za nase vladike, monahe i svestenike. To je ok. I meni tvoja briga o hrvatima ...nemam ni ja vise komentara ... zuti car је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 3, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 3, 2014 Pa pre 7 dana se desio isti slucaj u Varazdinu,Hrvat silovao 12-ogodisnjakinju.Pa kako to da oslovimo,mislim da bi naslov sadzine "Monstrum Hrvatske nacinalnosti pocinio gnusan zlocin,tako sto je silovao 12-godisnjakinju" bio ipak presirok. Или например "силовна девојчица у Вараждину" пошто наслов имплицира да то што је силована девојчица има везе са националношћу силоватеља - а нема никакве. Осим што је аутор то хтео безобразно да имплицира... ал то је сад друга прича. Да је силована девојчица у лондону... од стрне немца... не би ни отврао тему а камоли да напише "немац силовао девојчицу од 12 година" oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Септембар 3, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 3, 2014 Hrvat silovao dvanaestogodisnju.... Em ovo Hrvat na pocetku recenice, em upotreba reci "silovao" a osumnjicen je, sto i pise u naslovu linka. Nikola izvini, a jel može moderacija I administrator sajta da postavi šta se sme , a šta ne sme da se piše na ovom sajtu . Pre se znalo šta se sme a šta ne, sad je to individualno Što se tiče teme, za svaku osudu je silovanje devojčice ne bitno da li je hrvat, slovenac, albanac, makedonac, bosanac, srbin .... kinez, itd . Crveni Baron and Trifke је реаговао/ла на ово 2 није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука