Ненад Р. Написано Септембар 2, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 2, 2014 Ја могу да напишем да сам пилот мига 29 , а у стварности не знам ни трактор да возим . Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Септембар 2, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 2, 2014 Ја могу да напишем да сам пилот мига 29 , а у стварности не знам ни трактор да возим . Нико ти не брани... С` тим да нпр. очекујемо од тебе да нам кажеш који ВКК користиш Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Септембар 2, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 2, 2014 Нико ти не брани... С` тим да нпр. очекујемо од тебе да нам кажеш који ВКК користиш :.mislise. :.mislise. :.mislise. Да ли то има на Винкипедији ? :.mislise. Deki992 је реаговао/ла на ово 1 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Септембар 2, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 2, 2014 :.mislise. :.mislise. :.mislise. Да ли то има на Винкипедији ? :.mislise. Мислим да може да се "нађе"... Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Септембар 2, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 2, 2014 С` тим да нпр. очекујемо од тебе да нам кажеш који ВКК користиш Највећи! Милан Ракић, Млађони and Deki992 је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Септембар 2, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 2, 2014 Највећи! Onaj original, nemacki... Милан Ракић, Млађони and RYLAH је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Септембар 2, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 2, 2014 Највећи! Onaj original, nemacki... Богме, има ту ликре Она је `вако... Како да кажем... Кад је "такнеш"... Онако уз тело... Приања... RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Септембар 2, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 2, 2014 Ех тај издајнички јудео-масонски Видовдан само се шлихта Вучићу... Млађони, Милан Ракић and RYLAH је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Септембар 3, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 3, 2014 Како год текстић је доста добар. RYLAH and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Септембар 4, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 4, 2014 И Видовдан се продо масонима... Знаш како такав је тренд. Нешто смо морали, или педери или масони. Некако нам се не мили да будемо педери рекао онда ајд у масоне. Млађони and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Септембар 4, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 4, 2014 Знаш како такав је тренд. Нешто смо морали, или педери или масони. Некако нам се не мили да будемо педери рекао онда ајд у масоне. Колко ли би платили педери да сад кренете да причате о цивилизацијским вредностима које се морају поштовати и обезбедити им се шетња кроз град, да полако заокрећете своју причу? Могли бисте да их рекетирате, нови Курир да будете, супер свима! Немаш ти смисла за бизнис уопште... Баба and Trifke је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Септембар 4, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 4, 2014 Колко ли би платили педери да сад кренете да причате о цивилизацијским вредностима које се морају поштовати и обезбедити им се шетња кроз град, да полако заокрећете своју причу? Могли бисте да их рекетирате, нови Курир да будете, супер свима! Немаш ти смисла за бизнис уопште... Видиш то ти није лоша идеја. Оно као педери кроз историју од Александра СрБског Маћедонца па на овамо, и њихов значај за развој СрБске цивилизације. Па онда убацимо неки деретићијанизам, типа како су стари српски пелазги протеривали своје педере у античке грчке градове док су стрејтери остајали на селу те је и то допринело развоју античке културе а посредно и јевропске и свецке итд. Пих ладно би могли да педерима наплатимо ову причу. Али сад је готово већ смо се одлучили за масонерију. RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука