Danijela Написано Јануар 7, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2014 Znaci, to bi trebalo da bude 3 png fajla? "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јануар 7, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2014 Barone, ne izdajete jasne instrukcije Ze.leo bih da napravim kalendar u tom obliku, da izgleda kao sat. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јануар 7, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2014 Znaci, to bi trebalo da bude 3 png fajla? Moze kruznica sa brojevima da bude jedan fajl ( i mesecima danima), da budu lepo rasporedjeni, sa jednakim razmacima. A tri kazaljke moze u tri druga fajla. I da recimo datumi budu u jednoj boji, nazivi dana u drugoj, meseci u trecoj i da kazaljke budu u tim bojama da bude ociglednije sta pokazuju. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бојан Сарачевић Написано Јануар 7, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2014 "Зелени Зуб презире славу - Дај Бабо главу" oko 1:05 Зло добра донети не може! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Јануар 7, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2014 Moze kruznica sa brojevima da bude jedan fajl ( i mesecima danima), da budu lepo rasporedjeni, sa jednakim razmacima. A tri kazaljke moze u tri druga fajla. I da recimo datumi budu u jednoj boji, nazivi dana u drugoj, meseci u trecoj i da kazaljke budu u tim bojama da bude ociglednije sta pokazuju. Jel bitno da stoje u istom redu (nivou) meseci i dani? "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јануар 7, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2014 Jel bitno da stoje u istom redu (nivou) meseci i dani? Nije. Odaberi sama. Ne mora cak ni raspored da bude isti, mogu dani desno ili dole ili gore. Zamisli aplikaciju na telefonu sa kalendarom u obliku sata. To mi je palo na pamet da napravim. A sada kakav ce raspored biti nije bitno. Bitno je da lepo izgleda. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Јануар 7, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2014 Nije. Odaberi sama. Ne mora cak ni raspored da bude isti, mogu dani desno ili dole ili gore. Zamisli aplikaciju na telefonu sa kalendarom u obliku sata. To mi je palo na pamet da napravim. A sada kakav ce raspored biti nije bitno. Bitno je da lepo izgleda. Ne mogu da zamislim aplikaciju jer nemam takav uredjaj koji koristi tu aplikaciju Poslacu ti da vidis kako ja to zamisljam. Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Јануар 7, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2014 Pa jeste moderan, za sva vremena ... Mislio sam "elregantan" font .. Искрено, и ја бих 'вако "moderan" вол'о да доживим ту "eleganciju". Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Јануар 7, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2014 "Зелени Зуб презире славу - Дај Бабо главу" oko 1:05 Чак, или шта више? ("чак шта више" је неозбиљно ) Бојан Сарачевић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јануар 7, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2014 Искрено, и ја бих 'вако "moderan" вол'о да доживим ту "eleganciju". Evo... зеленизуб је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јануар 7, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2014 Futura је већ више од 80 година врло модеран фонт. Geometric (Avant Garde, Century Gothic, Futura, Gotham o Spartan). Come il nome suggerisce, sono basati su una forma geometrica. Da notare la forma circolare della lettera "O" e la costruzione semplice della "a" minuscola. Il Geometric sans-serif ha un aspetto molto moderno. Delle quattro categorie, è quello meno usato nel corpo del testo. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Јануар 7, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2014 Ĝi estas eleganta kaj bela Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јануар 7, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2014 Ĝi estas eleganta kaj bela أنت على حق تماما. Тања1 је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Јануар 7, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2014 أنت على حق تماما. Entschuldigung, ich verstehe nicht. Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јануар 7, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2014 Entschuldigung, ich verstehe nicht. Doja të them se ju jeni të drejtë. Тања1 је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука