Jump to content

Photoshop

Оцени ову тему

rasha

Препоручена порука

Znaci, to bi trebalo da bude 3 png fajla?

Moze kruznica sa brojevima da bude jedan fajl ( i mesecima danima), da budu lepo rasporedjeni, sa jednakim razmacima. A tri kazaljke moze u tri druga fajla. I da recimo datumi budu u jednoj boji, nazivi dana u drugoj, meseci u trecoj i da kazaljke budu u tim bojama da bude ociglednije sta pokazuju.

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Moze kruznica sa brojevima da bude jedan fajl ( i mesecima danima), da budu lepo rasporedjeni, sa jednakim razmacima. A tri kazaljke moze u tri druga fajla. I da recimo datumi budu u jednoj boji, nazivi dana u drugoj, meseci u trecoj i da kazaljke budu u tim bojama da bude ociglednije sta pokazuju.

Jel bitno da stoje u istom redu (nivou) meseci i dani?

"Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?"

sv. Ignjatije Brjančanjinov

Подели на овим сајтовима

Jel bitno da stoje u istom redu (nivou) meseci i dani?

Nije.

Odaberi sama. Ne mora cak ni raspored da bude isti, mogu dani desno ili dole ili gore. Zamisli aplikaciju na telefonu sa kalendarom u obliku sata. To mi je palo na pamet da napravim. A sada kakav ce raspored biti nije bitno. Bitno je da lepo izgleda.

Подели на овим сајтовима

Nije.

Odaberi sama. Ne mora cak ni raspored da bude isti, mogu dani desno ili dole ili gore. Zamisli aplikaciju na telefonu sa kalendarom u obliku sata. To mi je palo na pamet da napravim. A sada kakav ce raspored biti nije bitno. Bitno je da lepo izgleda.

Ne mogu da zamislim aplikaciju jer nemam takav uredjaj koji koristi tu aplikaciju :D

Poslacu ti da vidis kako ja to zamisljam.

"Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?"

sv. Ignjatije Brjančanjinov

Подели на овим сајтовима

Futura је већ више од 80 година врло модеран фонт.

• Geometric (Avant GardeCentury GothicFuturaGotham o Spartan). Come il nome suggerisce, sono basati su una forma geometrica. Da notare la forma circolare della lettera "O" e la costruzione semplice della "a" minuscola. Il Geometric sans-serif ha un aspetto molto moderno. Delle quattro categorie, è quello meno usato nel corpo del testo.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...