rasha Написано Фебруар 12, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 12, 2010 Фотошоп, замишљен као фотографски алат за ретуширање, зашта се углавном и користи, многима је постао основни алат за сликање. Speed Painting Ако, дакле, једете, ако ли пијете, ако ли што друго чините, све на славу Божију чините.(1. Кор 10, 31) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
rasha Написано Фебруар 12, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 12, 2010 Ако, дакле, једете, ако ли пијете, ако ли што друго чините, све на славу Божију чините.(1. Кор 10, 31) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
rasha Написано Фебруар 12, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 12, 2010 Ако, дакле, једете, ако ли пијете, ако ли што друго чините, све на славу Божију чините.(1. Кор 10, 31) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
rasha Написано Фебруар 12, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 12, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=V4qKK8uq5B4 Ако, дакле, једете, ако ли пијете, ако ли што друго чините, све на славу Божију чините.(1. Кор 10, 31) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јануар 7, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2014 Trebalo bi mi u PNG formatu, transparentno, nekih 1000x1000px da se uradi ovo sa "crteza".. Ideja je da ovo bude kalendar u obliku sata sa tri kazaljke koje pokazuju datum u mesecu, naziv dana i naziv meseca, Samo brojevi i kruznica naravno a moze kruznica i posebno a i kazaljke. Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Јануар 7, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2014 Uradi cu ti ja. Daj mi par minuta. Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јануар 7, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2014 Uradi cu ti ja. Daj mi par minuta. Ali pazzi, neki moderan font, Futura na primer. Boje odaberi sama. Mozda da nedelja bude crvena i slicno. Hvala unapred. I da bude transparentno... I bezkazaljki, one mogu posebno ako imas vremena Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бојан Сарачевић Написано Јануар 7, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2014 Имам да предложим ову фејс страницу. Супер су: https://www.facebook.com/psdtuts Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Зло добра донети не може! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Јануар 7, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2014 http://i39.tinypic.com/30s99tz.png Izvoli. Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Јануар 7, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2014 Ali pazzi, neki moderan font, Futura na primer. Futura је већ више од 80 година врло модеран фонт. RYLAH, Crveni Baron and Ђуро Станивук је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бојан Сарачевић Написано Јануар 7, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2014 http://i39.tinypic.com/30s99tz.png Izvoli. Супер је испала! Зло добра донети не може! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Јануар 7, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2014 Pa kako drugacije To mi poso "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јануар 7, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2014 http://i39.tinypic.com/30s99tz.png Izvoli. Hvala ti ali izgleda da se sismo razumeli, u stvari ja sam lose objasnio. To bi trebalo da bude podeljeno na nekoliko png fajlova. Jedan sa brojevima , mesecima itd i sa kruznicom mada kruznica moze i posebno. Ali sa svim brojevima, od 1 do 31, sa nazivima svih meseci itd.... Ovaj moj crtez je samo ideja kako bi trebalo da izgleda a font , boje i sve ostalo je recimo prepusteno tebi.. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јануар 7, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2014 Futura је већ више од 80 година врло модеран фонт. Pa jeste moderan, za sva vremena ... Mislio sam "elregantan" font .. зеленизуб је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Јануар 7, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2014 Barone, ne izdajete jasne instrukcije Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука