Jump to content

Црвени VS Милосављевић

Оцени ову тему

Млађони

Препоручена порука

Provokacije njegove samo tebe dotiču

To je Baron, on provocira , pitanje je ko će da se nakaci na njegove Provokacije

Човек од 50 годин провоцира  гадостим шовинизмом и глупостим по форуму и то не замераш... али зто змераш мени који одговорим на то? 

О себи сведочиш Мироносице... о себи... 

Паљевина сам ја то је тачно, али је исто тако тачно да теби више смета то што сам ја паљевина него што један зрео и образовн човек то намерно користи, и то не смо н мени, већ констатно јури жртве. И то ради екстремно безукусно користећи ксенофобију, шовинизам, глупости, дезинформције итд. 

То сведочи недобронамерност твог "савета" ...

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Човек од 50 годин провоцира гадостим шовинизмом и глупостим по форуму и то не замераш... али зто змераш мени који одговорим на то?

О себи сведочиш Мироносице... о себи...

Паљевина сам ја то је тачно, али је исто тако тачно да теби више смета то што сам ја паљевина него што један зрео и образовн човек то намерно користи, и то не смо н мени, већ констатно јури жртве. И то ради екстремно безукусно користећи ксенофобију, шовинизам, глупости, дезинформције итд.

То сведочи недобронамерност твог "савета" ...

Kad porasteš kasce ti se samo :)

I opet govoriš kako ti gledaš na svet :D

• Волим 1

није битно ко сам ја, већ ко си ти !

Подели на овим сајтовима

A što si toliko nervozan i srdit? Šta te muči, u suštini? Pazi, u suštini? Nije valjda toliko teško biti mlađan čovek. Pa svi smo to prošli i nismo baš toliko projavljivali ustreptalost nerava.

Подели на овим сајтовима

I opet govoriš kako ti gledaš na svet :D

Ако теби оне ствари које барон просипа нису глупости, гадости и шовинизам, драго ми је да гледам на свет другачије него ти. :) 

Подели на овим сајтовима

А што си толико нервозан и срдит? Шта те мучи у суштини? Пази, у суштини?

Мучи ме то што гледм обрзованог човека од 50 година како се понаша као некултурни кретен без укуса. 

Подсећа ме на типове са четри разреда основне који пију пиво испред драгстора. Од њих тај ниво необразовња и шовинизма могу да разумем. Од њега не могу. 

Исто тако не могу да разумем да се јако мали број људи овде заиста супростави таквом ментлитету. 

У суштиини. 

Подели на овим сајтовима

Мучи ме то што гледм обрзованог човека од 50 година како се понаша као некултурни кретен без укуса. 

Подсећа ме на типове са четри разреда основне који пију пиво испред драгстора. Од њих тај ниво необразовња и шовинизма могу да разумем. 

Pazi, to je tvoje mišljenje, i imaš prava da ga imaš. Ali nemaš prava da toliko besniš zbog toga, pa ni da koristiš tako neotesanu terminologiju. Po meni, tu grešiš. Ali to je možda samo svedok nečega što treba da se popravi u tebi, da doraste. Ali mu svakako nećeš pomoći (da doraste) time što ćeš šizeti tako kako šiziš. 

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Ако теби оне ствари које барон просипа нису глупости, гадости и шовинизам, драго ми је да гледам на свет другачије него ти. :)

Ti od drveta sumu ne vidiš ! :(

To je suština.

Ja nigde nisam hvalila Barona da je pametan ili šta već ti mislio.

Nisam ga nešto ni podržavala , nasmejala se jesam , duhovit je ponekad.

Ako ti misliš da ljudi nekog podržavaju jer ne ulaze u verbalne duele sa tim nekim, onda to govori o tebi, a ne o drugima

:)

I opet kažem kad porasteš kasce ti se samo :D

• Волим 1

Подели на овим сајтовима

Pazi, to je tvoje mišljenje, i imaš prava da ga imaš. Ali nemaš prava da toliko besniš zbog toga, pa ni da koristiš tako neotesanu terminologiju. Po meni, tu grešiš. Ali to je možda samo svedok nečega što treba da se popravi u tebi, da doraste. Ali mu svakako nećeš pomoći (da doraste) time što ćeš šizeti tako kako šiziš. 

Ја прво покушам лепо аргументима, он онд крене да провоцира, подбада, напада лично онд кренем у терминологију и бес из самоодбране.

Ево као да хоће да докже моју поенту, провоцира ме већ 10ту поруку. Ајде ја тебе д узмем да јашем и да провоцирам десет порука? Шта мислиш.. колико ће да ти треба да се разбесниш.. оћеш да пробамо? 

Ti od drveta sumu ne vidiš !  :( To je suština. Ja nigde nisam hvalila Barona da je pametan ili šta već ti mislio. Nisam ga nešto ni podržavala , nasmejala se jesam , duhovit je ponekad. Ako ti misliš da ljudi nekog podržavaju jer ne ulaze u verbalne duele sa tim nekim, onda to govori o tebi, a ne o drugima  :) I opet kažem kad porasteš kasce ti se samo  :D

Ниси га хвалила а ниси га ни критиковаала.  А мене јеси критиковала.

Закључак се логично извози...

Подели на овим сајтовима

Човек од 50 годин провоцира  гадостим шовинизмом и глупостим по форуму и то не замераш... али зто змераш мени који одговорим на то? 

Sada cu da te tuzim kod ucitelja sto lazes ....

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Подсећа ме на типове са четри разреда основне који пију пиво испред драгстора. 

Poceo si da plagiras Juana ... :))  :))  :))  :))

radilo copy-paste ...

Daj bre nesto originalno ...

• Волим 1

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Ниси га хвалила а ниси га ни критиковаала. А мене јеси критиковала.

Закључак се логично извози...

Naravno da se logično izvodi, samo ga ti ne vidiš :(

I ponoviću

Samo ga ti ne vidiš >_>

• Волим 1

Подели на овим сајтовима

Naravno da se logično izvodi, samo ga ti ne vidiš :( I ponoviću Samo ga ti ne vidiš >_>

Ајде овко, сада ћу ја тебе да кренем да јурим по темама, прогањам и пвоциара... да видимо како ћеш ти да гледаш на стври? 

Може? 

Али да ме заштитиш од бана. Нећу д ти причам ружне речи, увреде, псовке.. најобичније провокације.

Мислим када ми већ држиш лекције, да видим како ћеш ти да се снађеш... 

ево овко исто као он мене, ја га кулирм већ 10 пост он човек јсно показује да има жељу да ме изнервирао као да му је нервирње мене храна за душу...

Али теби то не смета да змериш.. то прећутиш. 

Подели на овим сајтовима

Guest
Ова тема је за сада закључана и нису омогућени будући одговори.
  • Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...