Драган άσημος :) Написано Август 30, 2014 Пријави Подели Написано Август 30, 2014 Јер будући слободан од свију, свима себе учиних робом, да их што више придобијем. Мат.:18:15Гал.:5:131 Пет.:3:1 20 И постадох Јудејцима као Јудејац, да Јудејце придобијем; онима који су под законом као под законом, да придобијем оне који су под законом; Дела:16:3Дела:21:24 21 Онима који су без закона постадох као без закона, премда нисам Богу без закона, него сам у закону Христову, да придобијем оне који су без закона. Мат.:5:17Рим.:2:12Рим.:7:22Рим.:7:251 Кор.:7:22Гал.:3:2Гал.:5:13Гал.:5:22 22 Слабима постадох као слаб, да слабе придобијем; свима сам био све, да како год неке спасем. Како разумијете ове ријечи? Најбоље, наведите неки примјер, како би то изгледало у конкретним ситуацијама? Како би ми то требали да дјеламо, по угледу на апостола Павла? ...нас интересују енергије Божанства сакривене у његовом тијелу, то је наша храна... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Август 30, 2014 Пријави Подели Написано Август 30, 2014 На пример ако се нађемо код неког у периоду поста а он нас послужи нечим што није посно. Прихватајући његову жртву да нас угости ми и даље постимо иако споља можда и не изгледа тако. Овај пример ми је први пао на памет... Tristatri and nana је реаговао/ла на ово 2 "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука