Jump to content

Bolest ADHD Attention Deficit and Hyperactivity Disorder

Препоручена порука

Ја ти написах реално како стоје ствари, јер лично знам људе који имају проблема са тим.

Извињавам се што ометам апокалиптични занос, само наставите... :)

Ништа бате...дај нам пошаљи по кутију Риталина да се смиримо малко  :)

Подели на овим сајтовима

Е? За то нисам знао?

Gajio se mak po vojvodini onda skuvaju caure od maka i po kasicicu supenu nemirnoj deci ... Klinci samo knjavali ...

Valjda je nesto ostalo lalama od toga pa su nekako usporeni ...

:))

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Давао се чај од мака деци кад неће да спавају увече...причали ми стари...

Сећам се да је баба имала увек мака засађеног у башти...додуше, користила је за штрудле...

Подели на овим сајтовима

Gajio se mak po vojvodini onda skuvaju caure od maka i po kasicicu supenu nemirnoj deci ... Klinci samo knjavali ...

Valjda je nesto ostalo lalama od toga pa su nekako usporeni ...

:))

Ајој, ал је црно.

То ко деца оних просјакиња што их накљукају ракијом па спавају нон стоп док ове просе.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

У Мачви цуцлу "умакали" у ракију...

Подели на овим сајтовима

Nelada su takvoj deci po vojvodini davali opijumski caj .... Ne znas sta je bolje ...

Давао се чај од мака деци кад неће да спавају увече...причали ми стари...

Сећам се да је баба имала увек мака засађеног у башти...додуше, користила је за штрудле...

Још је проф. Кишпрдилов ономад причао томе...

Подели на овим сајтовима

Па има природних лекова, само док се још мало изборимо за њих... :)

Marijuana Use Linked With Lower Risk Of Domestic Violence Among Married Couples, Study Finds

http://www.huffingtonpost.com/2014/08/25/marijuana-study_n_5711217.html

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

АДХД се у Србији и у Европи не третира ритлином. Није у питању "болест" већ поремећај чак и смо име каже Attention deficit hyperactivity disorder(поремећaј).

стање се прераста, а знам једног клинца који је стварно то имао, није то мали недостак пажње и хиперактивности, та деца не знају где бију.

Међутим Риталин и сличне дроге помажу и мало немирнијојој деци да се смире, па амери кљукају и њих. 

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

АДХД се у Србији и у Европи не третира ритлином. Није у питању "болест" већ поремећај чак и смо име каже Attention deficit hyperactivity disorder(поремећaј).

стање се прераста, а знам једног клинца који је стварно то имао, није то мали недостак пажње и хиперактивности, та деца не знају где бију.

Међутим Риталин и сличне дроге помажу и мало немирнијојој деци да се смире, па амери кљукају и њих. 

Да, проблем није у самим поремећајима и болестима, већ у дијагнозама и евентуалним терапијама. Мало људи зна да се и пораст броја деце са аутизмом може добрим делом приписати промењеним и строжијим дијагнозама. Уосталом, ментални поремећају су чудна и релативна ствар. Многи велики људи, уметници, научници, проналазачи итд. су имали разне поремећаје. Терапије треба узимати само ако ти поремећаји заиста смањују квалитет живота и ако не могу другачије да се реше, док су прислине терапије прихватљиве само и искључиво у случајевима када је пацијент показао да је опасан по околину. Ово са децом у САД је једна срамна брука и уопште ми није јасно како су успели да убеде родитеље да дрогирају децу (кока кола?). Не ради се о присилном дрогирању, то све прихватају многи родитељи (ваљда као замену за васпитавање).

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...