Гости Guest Написано Август 23, 2014 Гости Пријави Подели Написано Август 23, 2014 Видим да се на фејсбуку деле линкови са тог сајта, а вдим и да се баве политиком и вером. Ово за политику ме и није толико брога, мада видим да се штелују вести како некоме одговара. Оно што ме занима, а ово је верски сајт где се о томе и дискутује, је питања вере. Видим да раде и снимке и текстове где се хвали владика Артемије, тј. бивши владика. Приметих да линкове са овог сајта деле на фејсбуку и православни свештеници, па се питам да ли неко из Цркве стоји иза њега? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Август 23, 2014 Пријави Подели Написано Август 23, 2014 Ja mislim da ovaj sajt poziva srbe da se okupaju... Crveni Baron, Зосима, RYLAH and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Август 23, 2014 Пријави Подели Написано Август 23, 2014 Ja mislim da ovaj sajt poziva srbe da se okupaju... Crveni Baron, RYLAH and Ненад Р. је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Август 23, 2014 Пријави Подели Написано Август 23, 2014 :jelenk11: Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Август 23, 2014 Пријави Подели Написано Август 23, 2014 Srbi na kup Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Август 23, 2014 Пријави Подели Написано Август 23, 2014 Srbi na kup kup je naš w.a.mozart је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Август 23, 2014 Пријави Подели Написано Август 23, 2014 Срби на Олимп bgpj and Олимп је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Олимп Написано Август 23, 2014 Пријави Подели Написано Август 23, 2014 . Жедни, bgpj and RYLAH је реаговао/ла на ово 3 "Покаткад ми Бог даје тренутке савршеног мира. У тим тренуцима ја љубим и верујем да и мене љубе. У тим тренуцима ја сам формулисао своје Вјерују сасвим просто. Ево њега: "ја верујем да нема ништа љупкије,дубље,симпатичније и савршеније од Христа. Са суревњивом љубављу говорим себи: не само нема Њему слична,него и не може бити." Ја шта више изјављујем:када би ми неко могао доказати да је Христос ван истине,и када би збиља истина искључивала Христа, ја бих претпоставио да останем са Христом,а не са истином". Достојевски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Август 24, 2014 Гости Пријави Подели Написано Август 24, 2014 Их што сте ми одговорили Ко стоји иза њега? Артемијевци? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
NemanjaVa Написано Август 24, 2014 Пријави Подели Написано Август 24, 2014 Их што сте ми одговорили Ко стоји иза њега? Артемијевци? Jasno ko dan. Otvori rubriku pravoslavlje na njihovom sajtu i videćeš da vrvi od artemitskih nebuloza i smicalica. Милан Ракић and Trifke је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Август 24, 2014 Гости Пријави Подели Написано Август 24, 2014 Jasno ko dan. Otvori rubriku pravoslavlje na njihovom sajtu i videćeš da vrvi od artemitskih nebuloza i smicalica. Ок, а зашто онда православни свештеници деле њихове линкове и доводе људе тамо да читају такве глупости? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nana Написано Август 24, 2014 Пријави Подели Написано Август 24, 2014 Приметих да линкове са овог сајта деле на фејсбуку и православни свештеници, па се питам да ли неко из Цркве стоји иза њега? :.mislise. ...нема везе, да не бришем већ започету поруку .......исто питање ми се наметнуло :good2: Ваистину Воскресе !!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Август 24, 2014 Пријави Подели Написано Август 24, 2014 Ок, а зашто онда православни свештеници деле њихове линкове и доводе људе тамо да читају такве глупости? E moj prijatelju kada bi to bilo jedino sto se tako ispod zita radi i sto se lose radi. Imaju artemijevci po facebook-u jos puno slicnih udruzenja. Jednom sa naleto na jedno takvo i pridruzio se neznajuci o cemu je rec. Ono sto mi je upoalo u oci je sto su clanci bili samo negativni i samo neke kritike; Kada sam pitao zasto tako rade, video sam samo neke zbunjene odgovore i normalno brzo se isclanio. Ima u ovim vremenima raznih vukova koji se oblace u ovcije koze. Tako su i mnogi svestenici srcem sa Artemijem a telom u crkvi. Treba se cuvati takvih. Ti si pametan momak i Bog ti je dao da mozes da uvidis razliku. izvini sto se ja ovako zanesoh sa pisanjem ali eto tako malo! RYLAH је реаговао/ла на ово 1 "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Август 24, 2014 Пријави Подели Написано Август 24, 2014 Ок, а зашто онда православни свештеници деле њихове линкове и доводе људе тамо да читају такве глупости? Зато што су део народа, који исто дели те линкнове и чита те глупости. Зато што има доста свештеника који нису теолошки потковани и потајно верују у те глупости, али не признају јавно. NemanjaVa, Trifke and Срђан Ранђеловић је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Август 24, 2014 Гости Пријави Подели Написано Август 24, 2014 Зато што су део народа, који исто дели те линкнове и чита те глупости. Зато што има доста свештеника који нису теолошки потковани и потајно верују у те глупости, али не признају јавно. аха, то је... а ја мислио да не знају да користе интернет и да мисле да је то сајт као и сваки други информативни. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука