Jump to content

Molim vas da li neko Moze da mi kaze sta se dogodilo sa dusama Umrlih pre Hrista.

Оцени ову тему

Препоручена порука

Trifke vidim da nisi bio odavno na Facbook-u idi malo izduvaj se molim te....alo,nema diskusije  i kacenje za moje recenice(opste poznat sindrom)ako mozes da mi pomognes uradi to ako ne,idi tamo igraj se sa ateistima...isti si kao i oni .nisu bas rekli Cardak ni na nebu ni na zemlji ali nesto slicno(ili nisi ili jesi evo ti ban)...e pa ima i cardak ni na nebu ni na zemlji...Sta je bilo Pre,Sveto Pismo ili predanje crkve? Molim vas zakljucajte  ovu temu jer sam dobio informacije i pravac u kom mogu da idem hvala svima najlepse..

Ne mozarte ne znam sta su nefeš, ruah ali ni ti ne znas sta je Ecclesiastes i Fikh no posle ovoga obojica cemo da procitamo nesto o tome i znacemo,na gramatiku i beskrajno editovanje mislim kad pisem CV i u zivotu nikome nisam skrenuo paznju na gramaticku  gresku,pozdrav:)

Подели на овим сајтовима

Trifke vidim da nisi bio odavno na Facbook-u idi malo izduvaj se molim te....alo,nema diskusije  i kacenje za moje recenice(opste poznat sindrom)ako mozes da mi pomognes uradi to ako ne,idi tamo igraj se sa ateistima...isti si kao i oni .nisu bas rekli Cardak ni na nebu ni na zemlji ali nesto slicno(ili nisi ili jesi evo ti ban)...e pa ima i cardak ni na nebu ni na zemlji...Sta je bilo Pre,Sveto Pismo ili predanje crkve? Molim vas zakljucajte  ovu temu jer sam dobio informacije i pravac u kom mogu da idem hvala svima najlepse..

Ne mozarte ne znam sta su nefeš, ruah ali ni ti ne znas sta je Ecclesiastes i Fikh no posle ovoga obojica cemo da procitamo nesto o tome i znacemo,na gramatiku i beskrajno editovanje mislim kad pisem CV i u zivotu nikome nisam skrenuo paznju na gramaticku  gresku,pozdrav:)

:aplauz:  :aplauz:  :aplauz:  sHa_sarcasticlol  sHa_sarcasticlol  sHa_sarcasticlol

"Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца."

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...