Jump to content

Episkop Artemije na saslušanju

Оцени ову тему

Toma

Препоручена порука

??????? ????? ?? ???????????? ? ???????????????? ????????? ????-? ????????? ?????. ??? ?? ???? ????? ? ?????? ?????????? ??????????? ?????. ????? ??? ?????? ?? ??? ????? ???? ????.

????????? ?? ? ???? ????,?????? ???? ????? ??? dada

"Православан си стално и сваког дана, у свакој животној ситуацији, или уопште ниси православан"

Подели на овим сајтовима

?????? ???? ????? ??? ?? ?????? ? ???????, ?? ?? ??? ??? ?? ???????

????? ?? ?? ???????? ? ????? ???!??? ?????? ?? ?????? ??? ??? ???? ???????? ?? ????? ???? ??????!? ?? ?? ????? ?????? ?? ??? ????????????? ??????,????? ??  ?? ?????? ????!

"Православан си стално и сваког дана, у свакој животној ситуацији, или уопште ниси православан"

Подели на овим сајтовима

?????? ???? ????? ??? ?? ?????? ? ???????, ?? ?? ??? ??? ?? ???????

???????? ?? ?? ?? ? ??????? ????? ?????. ??????? ??? ???? ?? ???? ????. ??? ?????? ???? ? ??????? ??????? ?? ?? ?? ???? ?? ??? ????? ?? ????????. ???? ?? ??????? ??? ?? ?? ????? ?? ??????? ? ?? ?? ?? ?????? ?? ???????? ???? ? ??????. ???? ?? ?? ??? ???? ??????? ??? ????? ? ???????? ?.???????.

"Покајте се и верујте у Еванђеље", говори Господ. (Мк.1:15)

http://www.svetosavlje.org/biblioteka/index.htm

Подели на овим сајтовима

Brate astronaute, ja cu na svako tvoje pitanje da ti odgovorim i to vrlo detaljno, ali se bojim da me ne banuju.

Jer treba da ulozim vrijeme za kvalitetan odgovor, stim prije, jer mi srpski nije dobar.

Ako dozvolis i ako urednici blagoslove, otvoricu novu temu, gdje cu ti na svako pitanje odgovoriti.

Ipak, treba mi prbo blagoslov od urednistva i obecanje da nece bristati a ja obecavam da necu da psujem.

????? ?? ?? ????????? ? ????????? ?????????, ??? ?? ???? ???????. ?? ?? ???????? ?????.

Подели на овим сајтовима

???? ??, ?????? ?? ?? ???-??? ????. ????? ????? ??????? ??? ??????? ?? ?????????.

???? ????? ??????? ???????,??????? ?? ??? ?? ?? ????? ?? ???????? ?? ??????,??????? ?? ??................

Подели на овим сајтовима

??????? ???????? ?? ????????? ?? ?????? ???? ? ?????? ???????? ???? ???? ???? ?? ?? ?????.

??? ?? ??? ?? ?? ????? ???? ?? ????? ?? ??????, ?? ?? ???? ?? ?? ?? ?????????,  ??? ???? ????? ??????.

?? ????? ???,????? ?? ?? ??????? ???????,?? ?? ?? ????? ??? ????????...

?? ?? ???????? ??? ?????? ???,??? ???????? ?????? ? ??????????? ? ?????? ??????????,?????? ???? ?????????,??????????????????,??????????? ??????????,???????? ????? ?????,??????? ????? ??? ?????????  ???????...

??? ?? ??? ??????? ?? ?????????? ????? ? ?????? ??????...?? ???????,???? ?? ?????? ?? ?????...

???? ?????????, ???? ?? ???? ?? ?? ???????? ? ?? ?? ??????? ?????????? ?????.

????? ?? ?? ??????? ???? ?????? ?? ?? ????????, ??????? ?? ??? ???.

Подели на овим сајтовима

???? ??, ?????? ?? ?? ???-??? ????. ????? ????? ??????? ??? ??????? ?? ?????????.

???? ????? ??????? ???????,??????? ?? ??? ?? ?? ????? ?? ???????? ?? ??????,??????? ?? ??................

? ??? ????  dada
Подели на овим сајтовима

??????? ????? ?? ???????????? ? ???????????????? ????????? ????-? ????????? ?????. ??? ?? ???? ????? ? ?????? ?????????? ??????????? ?????. ????? ??? ?????? ?? ??? ????? ???? ????.

??? ?????, ??? ?? ???? ??? ???? ???? ?????????? ? ?????? ??????? ?????.

????? ?? ?? ??? ?? ???? ????? ?????????, ???? ??? ?? ????????? ???? ?????? ? ???? ???? ?????????.

Подели на овим сајтовима

Ako na njihovom koritu mogu da budu neki "stubovi" pravoslavlja u Srbiji, za koje se sada vidi da su polupismeni ljudi, pogledajte tog Atanasija, koji dvije recenice ne umije da sastavi, zasto ne bi mogao biti i jedan Vilovski, koji je blago receno genije. *8

Hahahahahahaha. Kakav fantom

Подели на овим сајтовима

Andjela Panic  Поподне је Владика викарни Г.Г. Теодосије окупио сестре да им да подуку, речено је да су лоше монахиње, заведене од Преосвећеног Артемија, да, цитирам,,Он није њихов гуруу,, ... Синаксис од два и по сата. Саопштено је сестринству да имају још једно послушање а то је да не смеју по духовне савете код Преосвећеног Артемија, дозвољено им је само да их исповеди.

пре 6 ч. · Прокоментариши · Свиђа ми сеНе свиђа ми се · Пријави

Andjela Panic  Владика Теодосије је саопштио монахињама и то да убудуће треба да слушају само Његово Преосвештенство, пошто се администратор не осећа добро, стар је и повлачи се у келију!!! У Манастиру Грачаница нема струје ни грејања, за шта су логично, одмах оптужили монахиње. Вечерас је продан аутомобил Владике Артемија, у готовини, без папира а Дечанци су рекли да ће паре поделити сиротињи, не знам, ваљда исто без папира.

Погледај још

пре 6 ч. · Прокоментариши · Свиђа ми сеНе свиђа ми се · Погледај коментаре (6)Сакриј повратне информације (6) · Пријави

Подели на овим сајтовима

Andjela Panic  ??????? ?? ??????? ??????? ?.?. ????????? ?????? ?????? ?? ?? ?? ??????, ?????? ?? ?? ?? ???? ????????, ???????? ?? ???????????? ????????, ??, ???????,,?? ???? ????? ?????,, ... ???????? ?? ??? ? ?? ????. ????????? ?? ??????????? ?? ????? ??? ????? ????????? ? ?? ?? ?? ?? ????? ?? ??????? ?????? ??? ???????????? ????????, ????????? ?? ?? ???? ?? ?? ????????.

??? 6 ?. · ?????????????? · ????? ?? ???? ????? ?? ?? · ???????

Andjela Panic  ??????? ????????? ?? ???????? ?????????? ? ?? ?? ??????? ????? ?? ??????? ???? ?????? ???????????????, ????? ?? ????????????? ?? ????? ?????, ???? ?? ? ??????? ?? ? ??????!!! ? ????????? ????????? ???? ?????? ?? ???????, ?? ??? ?? ???????, ????? ???????? ????????. ??????? ?? ?????? ????????? ??????? ????????, ? ????????, ??? ?????? ? ??????? ?? ????? ?? ?? ???? ???????? ????????, ?? ????, ????? ???? ??? ??????.

???????? ???

??? 6 ?. · ?????????????? · ????? ?? ???? ????? ?? ?? · ???????? ????????? (6)?????? ???????? ??????????? (6) · ???????

????? ?????????? ?? ??????? ???????? "?????? ?? ???? ????? - ??????? ????????" - ?? ???? ??????????? ????? ??? ???????? ????? ???? ????? ???? ?? ????? ? ????????. ????? ??????????? ??????? ???? ?? ?????? ?? ???????????. ??? ??????? ???????? ???? ?? ????? ?????? ???????? ??????? ?? ?? ? ???? ??????? ?? ???,??? ??? ?? ??????? ?? ???????????? ????? "??????????" (???????? "?????").

"Извор сваког зла је - нечастиво учење" Свети Јован Златоусти

"Ми смо Јерусалимске вере" Патријарх Арсеније III

"Тако живи да свакодневно можеш приступити (Причешћу)". Тертулијан

Подели на овим сајтовима

????? ?????????? ?? ??????? ???????? "?????? ?? ???? ????? - ??????? ????????" - ?? ???? ??????????? ????? ??? ???????? ????? ???? ????? ???? ?? ????? ? ????????. ????? ??????????? ??????? ???? ?? ?????? ?? ???????????. ??? ??????? ???????? ???? ?? ????? ?????? ???????? ??????? ?? ?? ? ???? ??????? ?? ???,??? ??? ?? ??????? ?? ???????????? ????? "??????????" (???????? "?????").

Otec Joan  SAMO SLOGA ARTEMIJA SPASAVA,ALI NAZALOST SRBSKI NAROD NIKAD NIJE SLOZAN BIO,PA EVO I SADA DOK PREOSVECENI ARTEMIJE SEDI U TAMNICI NEMOGU DASE SKUPE HILJADU SRBA DA GA ZASTITE I ODBRANE OT MASONJERA I PAPISTA.JA JESAM BUGARIN KOJI ZIVI U SRBIJI ALI SAM PRAVOSLAVAN SVESTENIK KOJI SE BORI ZA SVOJA PRAVA ALI I ZA PRAVA SVIH PRAVOSLAVNIH HRISCANA I PRAVEDNIKA ALI NAZALOST DANAS I U SRBSKOJ I U BUGARSKOJ CRKVI VRI OT MASONA I JERETIKA,PEDOFILA I PAPISTA.............................

???????? ???

??? 6 ?. · ?????????????? · ????? ?? ???? ????? ?? ?? · ???????? ????????? (9)?????? ???????? ??????????? (9) · ???????

Подели на овим сајтовима

Косара Гавриловић

КОСОВО И МЕТОХИЈА У ДАНАШЊОЈ СРБИЈИ

(предавање) септембр 2009

http://www.srpskilist.net/gledista/kosovo-i-metohija-u-danasnjoj-srbiji

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...