arizan Написано Август 8, 2014 Пријави Подели Написано Август 8, 2014 Ima li neko RUSKE titlove za Stalkera??? Pretpostavljam da vecina, kao i ja, ima engleske titlove. U nekim delovima mislim da prevod koji ja imam nije korektan (ponegde je ocajan), jer se nije prevodilo direktno sa ruskog, vec sa engleskog (i to su prevodili bez gledanja filma). Skidao sam vise puta sa neta, medjutim fajlovi su .srt, a pokusavao sam da ih otvorim raznim programima, ali bezuspesno. A nije da se bas toliko ne razumem u racunare Ili ako neko ima dobar program za citanje .srt, bio bih mu zahvalan ako bi mi pomogao da ih procitam. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Август 9, 2014 Пријави Подели Написано Август 9, 2014 @@arizan, "BS player" има опцију за аутоматско претраживање титлова. Има један згодан програмчић за рад са титловима по имену "Time adjuster". Можда ти он буде користан пошто се може променити формат титла. Толико од мене за сада. arizan је реаговао/ла на ово 1 "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
arizan Написано Август 9, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Август 9, 2014 Hvala ti ivane za ovo! Znacilo bi mi dosta da ih procitam. Probacu sa oba ova programa, valjda cu konacno uspeti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
arizan Написано Август 10, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Август 10, 2014 nazalost, nista od predlozenog nije dalo rezultate ajde, ako neko nije video temu.... moze li mi neko pomoci???? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
LISA Написано Август 10, 2014 Пријави Подели Написано Август 10, 2014 Player koji otvara sve zivo, pa i .srt fajlove je Media Player Classic Home Cinema. Iskrena preporuka. Nadjes prevod koji hoces na netu (torrent), ubacis ga u ovaj plejer i gledas! Tako ja obicno radim i uspevam. Imam prevod za Stalkera na srpskom, ako ti treba... Candy Butcher and arizan је реаговао/ла на ово 2 "Обратио си плач мој у игру мени, растргао си врећу (туге) моје, и опасао ме весељем." (Пс. 29.12) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Август 10, 2014 Пријави Подели Написано Август 10, 2014 Skidao sam vise puta sa neta, medjutim fajlovi su .srt, a pokusavao sam da ih otvorim raznim programima, ali bezuspesno. A nije da se bas toliko ne razumem u racunare http://www.urusoft.net/products.php?cat=sw Subtitle Workshop is the most complete, efficient and convenient freeware subtitle editing tool. It supports all the subtitle formats you need and has all the features you would want from a subtitle editing program. Tu mozes da otvoris svoj *.srt, ako vec obican Notepad nije uspeo (a ne znam zasto nisi mogao iz noutpeda da ga otvoris). arizan је реаговао/ла на ово 1 Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука