Jump to content

Потребни руски титлови за Сталкера од Тарковског

Оцени ову тему

Препоручена порука

Ima li neko RUSKE titlove za Stalkera??? Pretpostavljam da vecina, kao i ja, ima engleske titlove.

U nekim delovima mislim da prevod koji ja imam nije korektan (ponegde je ocajan), jer se nije prevodilo direktno sa ruskog, vec sa engleskog (i to su prevodili bez gledanja filma).

Skidao sam vise puta sa neta, medjutim fajlovi su .srt, a pokusavao sam da ih otvorim raznim programima, ali bezuspesno. A nije da se bas toliko ne razumem u racunare :)

Ili ako neko ima dobar program za citanje .srt, bio bih mu zahvalan ako bi mi pomogao da ih procitam.

Подели на овим сајтовима

@@arizan, "BS player" има опцију за аутоматско претраживање титлова. Има један згодан програмчић за рад са титловима по имену  "Time adjuster". Можда ти он буде користан пошто се може променити формат титла. Толико од мене за сада.

• Волим 1

"Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31)

podviznickaslova.wordpress.com

Подели на овим сајтовима

Player koji otvara sve zivo, pa i .srt fajlove je Media Player Classic Home Cinema. Iskrena preporuka.

Nadjes prevod koji hoces na netu (torrent), ubacis ga u ovaj plejer i gledas! Tako ja obicno radim i uspevam. 

Imam prevod za Stalkera na srpskom, ako ti treba... 

"Обратио си плач мој у игру мени,

растргао си врећу (туге) моје, и опасао ме весељем." (Пс. 29.12)

Подели на овим сајтовима

Skidao sam vise puta sa neta, medjutim fajlovi su .srt, a pokusavao sam da ih otvorim raznim programima, ali bezuspesno. A nije da se bas toliko ne razumem u racunare :)

http://www.urusoft.net/products.php?cat=sw

Subtitle Workshop is the most complete, efficient and convenient freeware subtitle editing tool. It supports all the subtitle formats you need and has all the features you would want from a subtitle editing program.

Tu mozes da otvoris svoj *.srt, ako vec obican Notepad nije uspeo (a ne znam zasto nisi mogao iz noutpeda da ga otvoris).

• Волим 1

Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life?
Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...