Јадранка-Дервента Написано Август 8, 2014 Пријави Подели Написано Август 8, 2014 Како је кренуло имаћемо и звезду форума која се зове Милосављевић. Јел тај историјска личност? :.mislise. Данче*, Лапис Лазули and Драшко је реаговао/ла на ово 3 Господе, буди милостив мени грешној. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Август 9, 2014 Пријави Подели Написано Август 9, 2014 Бака Стана Чуковић, пензионер из Неменикућа (61) Радо пратим ваш фоорум. Има лепих тема, нарочито оне кад је пос` па како се спремају јела. Волим и ону тему са сликама. А мука ме увати кад видим ону младеж оног БАроона, шта ли је неки Немац, и оног Милисављевића из Крушевца дечко ваљда, како се вас даан препуцавају преко оних порука. Мука ме увати!! Да ви кажем децо, дођ`тe код бака Стане, ево да ви умесим питу и колаче, има бака и јабука и крушака, и ракију ко воли, деца ми помажу, имам и две снаје ко јабУке лепе, а имам и винОград па да ми помогнете да оберем на јесен. Манте се Руса и Американаца... Јој децо, љуби вас бака! Поздрав за бака Стану. Да јој смањимо муку, можда би било добро да се направи подфорум за Барона и Милосављевића, као што има за ове заљубљене. Па нек се тамо крљају до миле воље. И омогућити приступ подфоруму за оне који изразе жељу. Баба, Данче*, Драшко and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Август 9, 2014 Пријави Подели Написано Август 9, 2014 Поздрав за бака Стану. Да јој смањимо муку, можда би било добро да се направи подфорум за Барона и Милосављевића, као што има за ове заљубљене. Па нек се тамо крљају до миле воље. И омогућити приступ подфоруму за оне који изразе жељу. ) Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Август 9, 2014 Пријави Подели Написано Август 9, 2014 Поздрав за бака Стану. Да јој смањимо муку, можда би било добро да се направи подфорум за Барона и Милосављевића, као што има за ове заљубљене. Па нек се тамо крљају до миле воље. И омогућити приступ подфоруму за оне који изразе жељу. Мислим да ово није лоша идеја. Предложићу на збору модератора па ћемо једногласно да усвојимо, јер такав је процес демократије кад ти ја кажем. Лапис Лазули, Плутон, Данче* and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Август 9, 2014 Пријави Подели Написано Август 9, 2014 Поздрав за бака Стану. Да јој смањимо муку, можда би било добро да се направи подфорум за Барона и Милосављевића, као што има за ове заљубљене. Па нек се тамо крљају до миле воље. И омогућити приступ подфоруму за оне који изразе жељу. ima podforum, zove se privatne poruke a uvođenjem podforuma u priču impliciraš da bi neko to prepucavanje hteo da čita ajde ljudi priznajte da uživate :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Август 9, 2014 Пријави Подели Написано Август 9, 2014 Јел тај историјска личност? :.mislise. da napravimo po stranicu na vikipediji za obojicu Mironosica, Драшко, Данче* and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука