Jump to content

From Russia with hate.

Оцени ову тему

Млађони

Препоручена порука

Мислим на све десничарске партије...поред тога што, као окосницу, заступају национал социјалистиче иедје, расисти су и антисемити и све ауслендере би најрадије видели ван Немачке (за ово последње могу да их делимично разумем)...НДП је све то прикривено а остале партије су то отворено...да ли то можеш рећи за ДСС?

Значи кажеш ми да постоје антисемитске партије у Немачкој? Извини, мало ми је тешко да поверујем.. могу ли д видим нешто из њиховог програма? 

Википедија, званчни сајт, нешто? 

Ма то се трипују радикали, јер је једном дао изјаву да је сулудо држати Шекија толико дуго у Хагу без пресуде, што је и тачно. 

Колико знам, Тома сарaђује са њима?

Ваљда га је Јово Baкић дриблао за то? 

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Колико знам, Тома сарђује са њима? Ваљда га је Јово Baкић дриблао за то? 

Ма то је све реклама. Уосталом Томи се може, он неје члан СНС-а, а и добро му дође да се омрси и да преспава код неког кад доџе у Беч :Р 

Подели на овим сајтовима

Ма то је све реклама. Уосталом Томи се може, он неје члан СНС-а, а и добро му дође да се омрси и да преспава код неког кад доџе у Беч :Р 

Можда падне и неки пиџама парти :))) 

• Волим 1

Подели на овим сајтовима

Значи кажеш ми да постоје антисемитске партије у Немачкој? Извини, мало ми је тешко да поверујем.. могу ли д видим нешто из њиховог програма?  Википедија, званчни сајт, нешто? 

Изволи па пронађи сам на нету...имаш довољно података који говоре о истима.

Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni!

Подели на овим сајтовима

Изволи па пронађи сам на нету...имаш довољно података који говоре о истима.

Како се тачно зове пртија, нааписао си смо скраћеницу. 

Подели на овим сајтовима

Једна од њих је Nationaldemokratische Partei Deutschlands  (НДП)...они су "приркивени" нацисти...али их откривају изјаве типа:

"In November 2008, shortly after the 2008 United States Presidential Election, the NPD published a document entitled "Africa conquers the White House" which stated that the election of Barack Obama as the first African-American President of the United States was the result of "the American alliance of Jews and Negroes" and that Obama aimed to destroy the United States' "white identity." The NPD claimed, "A non-white America is a declaration of war on all people who believe an organically grown social order based on language and culture, history and heritage to be the essence of humanity" and "Barack Obama hides this declaration of war behind his pushy sunshine smile." The NPD also stated that the extensive support for Obama in Germany "resembles an African tropical disease".

Друга је Die Republikaner, а трећа је ДВУ или Deutche Volksunion...мислим да има још неких и мањих од ових, али нисам сигуран...не могу да се сетим.

Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni!

Подели на овим сајтовима

Једна од њих је Nationaldemokratische Partei Deutschlands  (НДП)...они су "приркивени" нацисти...али их откривају изјаве типа:

"In November 2008, shortly after the 2008 United States Presidential Election, the NPD published a document entitled "Africa conquers the White House" which stated that the election of Barack Obama as the first African-American President of the United States was the result of "the American alliance of Jews and Negroes" and that Obama aimed to destroy the United States' "white identity." The NPD claimed, "A non-white America is a declaration of war on all people who believe an organically grown social order based on language and culture, history and heritage to be the essence of humanity" and "Barack Obama hides this declaration of war behind his pushy sunshine smile." The NPD also stated that the extensive support for Obama in Germany "resembles an African tropical disease".

Друга је Die Republikaner, а трећа је ДВУ или Deutche volksunion...мислим да има још неких и мањих од ових, али нисам сигуран...не могу да се сетим.

Hvala ti na odgovoru. 

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...