коЖељ њацИ Написано Август 7, 2014 Пријави Подели Написано Август 7, 2014 Тренутно по мом мишљењу у овој тури најбољи су Пољаци и Словенци потом. Ови Румуни што последњи свираше мислим да су промашили фестивал. Остали су боза Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
коЖељ њацИ Написано Август 7, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Август 7, 2014 Slovenci "Pivo in čevapi": Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
коЖељ њацИ Написано Август 7, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Август 7, 2014 Жири нема појма! Данче* је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
коЖељ њацИ Написано Август 8, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Август 8, 2014 Изгледа на Поукама нико не прати Гучу... Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Август 8, 2014 Пријави Подели Написано Август 8, 2014 Pitam se da li je Neverovatni veceras u Guči Anette је реаговао/ла на ово 1 није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
коЖељ њацИ Написано Август 8, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Август 8, 2014 Правда за Пољаке! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пг Написано Август 9, 2014 Пријави Подели Написано Август 9, 2014 Изгледа на Поукама нико не прати Гучу... Гучу су уништили, направили су од ње вашариште! Мени кад су причали појединци, прије него што сам ја пошао, а био сам два пута(знам да је био 50. Сабор други пут), ја сам имао само фино мишљење о Гучи. Мада, није да ме нису упозоравали... Пођем ја да се увјерим и имам шта да видим. Додуше, вечерњи концерт ми је мало поправи цјелокупан утисак - е, то је Гуча! Један од ранијих концерата Дејана Петровића: Послушајте како су одсвирали од Zaz - Je veux(друга пјесма, одмах после "Боже правде), а и остале пјесме. feeble је реаговао/ла на ово 1 Нек нам Бог да среће да се врате дани, славни дани наше прошлости... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука