Jump to content

Акакијевци направили "војно-православни" камп код Бољевца

Оцени ову тему

Guest

Препоручена порука

Добро, у праву си. Срби имају 10 % будалетина, хрвати 20%. 

Значи Српски хулиганизам је ок, јер се дешава по спортским догађима. Тамо се ксенофобија. мржња и слично дозвољени. Али зато је велики минус када то патриотске екипе раде ван спортских догађаја? 

Da ti objasnim i nacrtam...kada imas sportski dogadjaj,utakmicu gde dolaze dve "zaracene" strane,grupe...svuda na svetu ti je isto,dolazi do eskalacije nasilja i do onih stvari kao sto su se dogodile u NSu...i to ti je svuda isto bio u Argentini,bio u Brazilu,bio u Poljskoj,Rusiji,Grckoj,Spaniji,Engleskoj,Nemackoj,Turskoj,Francuskoj,Saudijskoj Arabiji,Hrvatskoj,Bosni,bilo gde... razumes?

E a sasvim druga stvar je kada ti recimo prolazis putnickim automobilom kroz neko Hrvatsko mesto pa bivas zasut kamenicama jer imas srpske tablice ili je sasvim druga stvar kad odes u turistickom mesto u Hrvatskoj sa automobilom i zbog toga sto su na srpske tablice ostanes bez istih i bez guma i sasvim je druga stvar kada baba nece u prodavnici da te usluzi jer satro ne razume sta znaci hleb i kisela voda i sasvim je druga stvar kad gradonacelnik Splita javno ispoljava ksenofobiju i kao sto je sasvim druga stvar kada u Vukovaru imas to sto imas,a pritom ko sto Kusturica rece ti isti su doveli do toga da danas u Hrvatskoj imas vise Kineza nego Srba

Jasno bar malo sad? nije problem nacrtacu.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 308
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Da ti objasnim i nacrtam...kada imas sportski dogadjaj,utakmicu gde dolaze dve "zaracene" strane,grupe...svuda na svetu ti je isto,dolazi do eskalacije nasilja i do onih stvari kao sto su se dogodile u NSu...i to ti je svuda isto bio u Argentini,bio u Brazilu,bio u Poljskoj,Rusiji,Grckoj,Spaniji,Engleskoj,Nemackoj,Turskoj,Francuskoj,Saudijskoj Arabiji,Hrvatskoj,Bosni,bilo gde... razumes?

А која је разлик када са једне стрне имаш хрватску ултрадесничарску екипу а са друге српску?

разумеш? 

E a sasvim druga stvar je kada ti recimo prolazis putnickim automobilom kroz neko Hrvatsko mesto pa bivas zasut kamenicama jer imas srpske tablice 

Па да, разумем. Нормлно је д се разбијју хрватски аутомобили ако се игрла утакмица, и то није одраз ксенофобије, али није нормално ако се смо прошло кроз насеље, то јесте однос ксенофобије. Јел рзумеш ти себе?

Ултрадесничарск екипа се дост скупља међу навијчима, јер воле тај менталитет масе, зато се тада и најћешће дешавају те ствари. 

sasvim je druga stvar kad gradonacelnik Splita javno ispoljava ksenofobiju

И председник Србије и премијер су до пре неку годину испољавали ксенофобију.

Не знам да ли ти разумеш... када ти испољаваш ксенофобију или када хрват испољва ксенофобију - у оба случј је ксенофобија. 

То требаш себи да нацрташ, за почетак.

Исто тако, то што је у нашем случају има мало мање, у њиховом мало више, не значи да су они као комплетна нација лошији од нас или да смо бољи. Нити значи да су хрвати Србомрзци. То значи да је 20 % хрвата "србомрзци" .

Значи 20 % < 80 % већина хрват не доводи права срба ни у питање. 

Не знам јел тебе треба да подсетим основама математике, шта је већина а шта мањина.

Ви када причте о ових 20 % и кажете хрвати су такви, ви сте у исти кош стрпали и осталих 80 %

Константно заборављате да термин ХРВАТИ означава 100 % или макар већину хрвата. И ти, и брон и жути цар, и фебле. 

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Nista ti ne razumes

Разумем ја да ви 20 % хрвата називате "сликом хрватске нације" то разумем. 

Само што ви изгледа то не разумете... да је слика хрватске нације пре оних остлаих 80 % него ових 20 %.

Слабо вам иде математика, за то се користи чеони режањ... а не амигдула..

Ја ти лепо кажем, истина је да у хрватској има доста ултрдесничара, то је чињеница и то није проблем око ког се уопште расправља. Међутим ви хоћете хрватску нацију да направите ултрадесничарском у комплету. Што је једноставно неистина. Није ни већина ултрадесничарска и ксенофобична.

Кад би сте ви једноставно и рационално признали, да јесте, доста хрвата има проблема с ксенофобијом и то је проблем са хрватском државом... то би било у реду.. проблем је што га ви терате да је то слика целе хрватске нације, 5 милиона људи.

Од задњег пута кда сам ти то објашњавао ништа ниси напредовао са математиком..е мој милоше..

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Е, вала, досадни сте више са Хрватима...ко их воли нека их води кући, нека се ожени са Хрватом ако је геј (или нека постане то ако су му толико драги) или нека на силу уда ћерку за Хрвата, сина за Хрватицу, нека Хрвату поклони имање и кућу, нека  га пољуби у зад****, нека ради шта год хоће само нека не гњави више са причом о Хрватима...мора ли сваки топик да се сведе на ту причу?!

Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni!

Подели на овим сајтовима

E a sasvim druga stvar je kada ti recimo prolazis putnickim automobilom kroz neko Hrvatsko mesto pa bivas zasut kamenicama jer imas srpske tablice ili je sasvim druga stvar kad odes u turistickom mesto u Hrvatskoj sa automobilom i zbog toga sto su na srpske tablice ostanes bez istih i bez guma i sasvim je druga stvar kada baba nece u prodavnici da te usluzi jer satro ne razume sta znaci hleb i kisela voda i sasvim je druga stvar kad gradonacelnik Splita javno ispoljava ksenofobiju i kao sto je sasvim druga stvar kada u Vukovaru imas to sto imas,a pritom ko sto Kusturica rece ti isti su doveli do toga da danas u Hrvatskoj imas vise Kineza nego Srba

Jasno bar malo sad? nije problem nacrtacu.

Nije ni meni problem da ponovim a mozda  i nacrtam da sam upravo dosao sa 15-odnevnog putovanja hrvatskom i da nisam doziveo niti jednu jedinu neprijatnost... niti. jednu. jedinu.

A putovao sam dalmacijom. Za nju su mi rekli da je tamo nacionalna svest malo "jaca". I ne samo to otisao sam u Split (!) na dan kada slave pobedu u domovinskom ratu (!!!). Parkirao sam u centru na 150m od Dioklecijanove palate. 

Kako je to moguce? Eto, odgovor na to pitanje bi bas i mogao da nacrtas...

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

Е, вала, досадни сте више са Хрватима...ко их воли нека их води кући, нека се ожени са Хрватом ако је геј (или нека постане то ако су му толико драги) или нека на силу уда ћерку за Хрвата, сина за Хрватицу, нека Хрвату поклони имање и кућу, нека  га пољуби у зад****, нека ради шта год хоће само нека не гњави више са причом о Хрватима...мора ли сваки топик да се сведе на ту причу?!

A mora li svaki topik da se svede na tu pricu da je cela jedna nacija nacija koljaca, ubica, debila i krvozednika... kako ti to nije problem majku mu...

Ako tolko mrzite Hrvate  izvolte puske  u ruke pa radite sta  vam je volj... aups, cekaj to ste vec probali... kako se to bese zavrsilo? :D

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...