Jump to content

Нови "Хладни рат", САД VS РУС

Препоручена порука

Да ли ико од оних који се ложе на име "ложански" прати руску телевизију и руске вести о ситуацији у Украјини? А колико гледате и пратите америчке и европске вести и извештаје?

Pratimo oba, i slabo verujemo i jednim i drugim medijima.... sho pitas?

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Мени стварно није јасно како неко може да води ратове, и хладне и вруће, поред оноликих прелепих женскиња на овој планети...

Poremeceni ljudi. Toliko ima da se ljubi kad bi radili 24/7 ne bi stigli da ispunimo, a oni jos nalaze za shodno da se biju...

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Да ли ико од оних који се ложе на име "ложански" прати руску телевизију и руске вести о ситуацији у Украјини? А колико гледате и пратите америчке и европске вести и извештаје?

RT mi je omiljena stanica:

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Kako se ova tema pretvorila u odu zenskom rodu? :.mislise. Mislim, odgovor me zapravo ni ne zanima, samo tako nastavite :aplauz:

Да је срећа да се свака глупа расправа на овом свету претвори у оду женском роду, много бисмо сви били срећнији :)

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

Да је срећа да се свака глупа расправа на овом свету претвори у оду женском роду, много бисмо сви били срећнији :)

Aj dodji to da kazes i mom muzu :)))

Подели на овим сајтовима

Колико је мени познато, Италијани нису баш фини кад им неко дира жене...

Ma ovaj moj je kultivisan, ziveo je covek u Srbiji :jelenk11:

Подели на овим сајтовима

Па тебе та Швицарска размазила начисто....чуш, да тражиш милост....па ове наше овде у таквим ситуацијама тепају оклагијама и тучком за месо: какви рогови какви бакрачи, где си био пијандуро с којом си се вуцаро  :))) 

A tako je lepo zapocela oda zenskom rodu...vidim ja, vi muski to samo dok ste sami...a mi zene mislimo da pricate ko zna kakve vulgarnosti...kad ono tamo...oni zene mecu na pijedestale...bolje da se ja povucem pa vi nastavite gde ste stali, bas je bilo lepo :4869: (da, znam da sam stavila kravica-smajli)

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...