Млађони Написано Фебруар 25, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2015 Да ли ико од оних који се ложе на име "ложански" прати руску телевизију и руске вести о ситуацији у Украјини? А колико гледате и пратите америчке и европске вести и извештаје? Pratimo oba, i slabo verujemo i jednim i drugim medijima.... sho pitas? oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Фебруар 25, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2015 Мени стварно није јасно како неко може да води ратове, и хладне и вруће, поред оноликих прелепих женскиња на овој планети... Poremeceni ljudi. Toliko ima da se ljubi kad bi radili 24/7 ne bi stigli da ispunimo, a oni jos nalaze za shodno da se biju... Juanito and RYLAH је реаговао/ла на ово 2 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Фебруар 25, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2015 Да ли ико од оних који се ложе на име "ложански" прати руску телевизију и руске вести о ситуацији у Украјини? А колико гледате и пратите америчке и европске вести и извештаје? RT mi je omiljena stanica: Аурор, RYLAH, Juanito and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Srdjan Написано Фебруар 25, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2015 Одлично. Онда нема разлога за ложење. Иначе, и ја сам поносан што сам Србин. RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dijasporka Написано Фебруар 25, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2015 Kako se ova tema pretvorila u odu zenskom rodu? :.mislise. Mislim, odgovor me zapravo ni ne zanima, samo tako nastavite Juanito, RYLAH and Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Фебруар 25, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2015 Kako se ova tema pretvorila u odu zenskom rodu? :.mislise. Mislim, odgovor me zapravo ni ne zanima, samo tako nastavite Да је срећа да се свака глупа расправа на овом свету претвори у оду женском роду, много бисмо сви били срећнији Човек Жоја, Grizzly Adams and Dijasporka је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dijasporka Написано Фебруар 25, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2015 Да је срећа да се свака глупа расправа на овом свету претвори у оду женском роду, много бисмо сви били срећнији Aj dodji to da kazes i mom muzu Човек Жоја and Crveni Baron је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Фебруар 25, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2015 Aj dodji to da kazes i mom muzu Јес, да сам луд, па да ме састави чим види непознатог мушкарца на вратима Човек Жоја је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dijasporka Написано Фебруар 25, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2015 Јес, да сам луд, па да ме састави чим види непознатог мушкарца на вратима Jes, da sam luda, pa da imam takvog muza Човек Жоја, RYLAH and Crveni Baron је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Фебруар 25, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2015 Jes, da sam luda, pa da imam takvog muza Колико је мени познато, Италијани нису баш фини кад им неко дира жене... Млађони and Човек Жоја је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dijasporka Написано Фебруар 25, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2015 Колико је мени познато, Италијани нису баш фини кад им неко дира жене... Ma ovaj moj je kultivisan, ziveo je covek u Srbiji :jelenk11: Crveni Baron, Juanito, Grizzly Adams and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Фебруар 25, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2015 Koji car! https://www.youtube.com/watch?v=yfllkbtqCMY http://rusvesna.su/news/1424860030 Човек Жоја је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dijasporka Написано Фебруар 25, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2015 Ma ovaj moj je kultivisan, ziveo je covek u Srbiji :jelenk11: Upravo sam skontala da ovaj smajli moze da se protumaci kao da mi je muz rogonja Juanito, Млађони, Човек Жоја and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dijasporka Написано Фебруар 25, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2015 Па шта мислиш, што смо дали амин на претходни комемтар Lako je vama da se smejete mojoj povrsnosti...pih...a ja sad treba od ovog mog badze sto deli pljuske sakom i kapom da trazim milost... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dijasporka Написано Фебруар 26, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2015 Па тебе та Швицарска размазила начисто....чуш, да тражиш милост....па ове наше овде у таквим ситуацијама тепају оклагијама и тучком за месо: какви рогови какви бакрачи, где си био пијандуро с којом си се вуцаро A tako je lepo zapocela oda zenskom rodu...vidim ja, vi muski to samo dok ste sami...a mi zene mislimo da pricate ko zna kakve vulgarnosti...kad ono tamo...oni zene mecu na pijedestale...bolje da se ja povucem pa vi nastavite gde ste stali, bas je bilo lepo :4869: (da, znam da sam stavila kravica-smajli) Човек Жоја је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука