Jump to content

Погледајте како је гром ударио у Храм Светог Саве

Оцени ову тему

Препоручена порука

497787_munja-u-hram_ff.jpg?ver=140646221

Читалац Владан Јовић послао нам је невероватан видео снимљен рано јутрос у 2:32, а на њему се види како сплет муња удара у куполу Храма Светог Саве на Врачару.

Kако је агенцији Бета речено у Хитној помоћи, рано јутрос је током невремена у београдском насељу Јаијинци гром ударио и у бандеру у близини породичне куће и изазвао пожар.

Без повреда, али због претпљеног стреса, пацијент са Паркинсоновом болешћу превезен је у Ургентни центар.

Муње изнад Храма Светог Саве

Протекле ноћи су се у Београду десила три саобраћајна удеса у којима је лакше повређено шест особа, а лекари Хитне помоћи често су интервенисали због пијанстава.

У удесу који се догодио у 19.41 сати у Булевару краља Александра повређене су три млађе особе, два младића и једна девојка и превезени у Ургентни центар.

Према њеним речима у 03.43 сати у Мекензијевој улици је повређен полицијац, када га је окрзнуло возило и он је збринут у Ургентном центру.

Нешто касније, у 05.03 сати у саобраћајном удесу на Газели повређене су две особе, младић око 25 година и девојка око 22 године. Обоје су збринути у Ургентном центру, рекла је др Мацура Тањугу.

У току ноћи, док је трајало невреме, екипа Хитне помоћи се краће време заглавила у Рипњу, али је успела да пацијента кога је превозила успешно збрине у одговарајућу здравствену установу, рекла је она.

У току ноћи највише здравствених проблема имали су хронични болесници, а од помоћи Хитној помоћи највише су се јављали астматичари, нагласила је др Мацура.

Извор: Блиц

1YqNvFR.png

VIDEO

Подели на овим сајтовима

Odgledala sam video. Super je. Nisam videla kad je splet munja udario u kupolu Hrama. PA sam pogledala ceo video i drugi put, i nisam uočila. Što ne znači da se nije desilo, ipak je pisalo tako u novinama a ja i ne vidim baš najbolje.

Подели на овим сајтовима

Ni ja ne videh da je munja dotakla Hram. A ako i jeste, pa to se onda Sv. Ilija rukovao sa Sv. Savom! :)

"Обратио си плач мој у игру мени,

растргао си врећу (туге) моје, и опасао ме весељем." (Пс. 29.12)

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...