Jump to content

Некадашње емисије и серије које сте волели као млади и деца .

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 116
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Па Александар Јаблан и "Шалајко"... Кашљао сам к`о ненормалан, е да би био као и Шалајко... Туберколозно дете као да је изашло из "Белог циганчета"... И плејада тадашњих глумаца... Прво, Саша >Јаблан као Шалајко... Који мења и вулканизира гуме... Па легендарни Воја Мирић, па Боро Беговић, па Љуба Ћипранић, па велики Драго Чума,....

Нема више њих, а бојим се ни нас.. Заправо, нас има, ал оваквих пројеката више не...

Подели на овим сајтовима

Вук Караџић - омиљена домаћа серија. :)

Блажени гладни и жедни правде, јер ће се наситити;

Подели на овим сајтовима

Mali leteći medvjedići

"Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31)

podviznickaslova.wordpress.com

Подели на овим сајтовима

И дан данас паштету отварама као Носоња (покојни Ђорђе Рапајић) Дади... Дакле, пробушим оловком ону фолију и истиснем садржину на хлеб... Хрвоје Хитрец и легендарни "Смоговци"...

http://www.youtube.com/watch?v=RtFk8sUVDpM&list=PLBkGxskUS1eIw7RQZa6sYSQYhyogkhxYk

Подели на овим сајтовима

Хрвоје Хитрец и легендарни "Смоговци"...

Baš sam hteo njih da postavim  :good2:

Inače našao sam po netu da su totalno upropastili 'Smogovce' kad su napravili sezonu 'Smogovci u domovinskom ratu', što je bila najprimitivnija ratna propaganda. Tuga...

:(

Подели на овим сајтовима

Baš sam hteo njih da postavim  :good2:

Inače našao sam po netu da su totalno upropastili 'Smogovce' kad su napravili sezonu 'Smogovci u domovinskom ratu', što je bila najprimitivnija ratna propaganda. Tuga...

:(

Јесте... Својевремено сам скинуо читав серијал са нета, па и ту "домовинску " сезону... Мислим да су се и сваком нормалном Хрвату ти Смоговци огадили... То је заиста испод сваког минимума... Чак и испод наших "Срећних људи"... 

Подели на овим сајтовима

"Да недеље не би досадне биле, дан за спаваче тужнога лика, у помоћ ево ТВ силе и НЕДЕЉНОГ ЗАБАВНИКА...

Покојни Тимотије Бајфорд је за режију овог забавног колажног програма за децу и омладину, своједобно добио некаквог европског Оскара за тај телевизијски формат... Ко није гледао, најбоље је за објаснити да је ова емисија заправо филмовани "Политикин Забавник"... Скечеве је између осталих радио и легендарни Душко Трифуновић, тада уредника на сарајевској телевизији која је и стајала иза овог пројекта.. Сонгове су радили Јадранка Стојаковић и Лабораторија звука... Емисију су водили Сеид Мемић Вајта, Русмир Агачевић, Зијах Соколовић и Славко Штимац, а ја сам тада први пута у животу видео многе ствари... Недељни забавник...

http://www.youtube.com/watch?v=hHrnGy4Yhng

Подели на овим сајтовима

Прва жена која је своједобно добила НИН-ову награду, Дубравка Угрешић, била је ауторка сценарија за ову дечју емисију загребачке телевизије....

покојни Ђорђе Носоња Рапајић и Славица Кнежевић у "Поштанском сандучићу"...

"41 тисућа пољубаца од Ејти, Пере и поштара Дује што воли вас и штује :)"

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...