Џуманџи Написано Јул 24, 2014 Пријави Подели Написано Јул 24, 2014 Само e. и читам (на лаптопу и на мобилном телефону). :S Нешто сумњам да ће штампане "победити" јер су ове много практичније. Скидам са нета, а најчешће оно што ме занима налазим на 4shared. "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Margareta Написано Јул 24, 2014 Пријави Подели Написано Јул 24, 2014 za nokiu symbian mobipocket reader najbolji citac Meni je ovaj ulepšao život! Млађони је реаговао/ла на ово 1 Turn on, tune in, drop out Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Јул 24, 2014 Пријави Подели Написано Јул 24, 2014 Čitam e-knjige, i sa kompa, a na poslu i sa androida, radi praktičnosti naravno. Dosta stvari za skidanje sam nalazio na scribd-u, 4-shared, mada sada ono što me zanima vidim ne može bez nekih simbola €, $ i šta ti ja znam. Ali eto, snalazim se nekako "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Margareta Написано Јул 24, 2014 Пријави Подели Написано Јул 24, 2014 Čitam e-knjige, i sa kompa, a na poslu i sa androida, radi praktičnosti naravno. Dosta stvari za skidanje sam nalazio na scribd-u, 4-shared, mada sada ono što me zanima vidim ne može bez nekih simbola €, $ i šta ti ja znam. Ali eto, snalazim se nekako Sve se može kad se hoće Šta ti treba? BTW, ukoliko neko ima Sjećanja od Meše Selimović u pdf-u... neka šalje! Turn on, tune in, drop out Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Јул 24, 2014 Пријави Подели Написано Јул 24, 2014 Moram ti priznati da se ja ponosim svojim bogatstvom nepročitanih knjiga koje me čekaju :-) Meša, nemam! Gordana . је реаговао/ла на ово 1 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Висибаба Написано Јул 24, 2014 Пријави Подели Написано Јул 24, 2014 Можда највеће е-библиотека код нас, текст и аудио. Аудио јесте највећа. Духовник библиотека Данче* and Ignjatije је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Јул 24, 2014 Пријави Подели Написано Јул 24, 2014 Можда највеће е-библиотека код нас, текст и аудио. Аудио јесте највећа. Духовник библиотека facenew22222222 Хвала вам до Неба за ово. Користим ваша аудио издања дуже време и заиста су душекорисна. Бог вас благословио и сваким добрим вас даровао! Gordana . је реаговао/ла на ово 1 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Margareta Написано Јул 24, 2014 Пријави Подели Написано Јул 24, 2014 Na sajtu Balkandownload imate svašta, i na crowarez, mada je sadržaj uglavnom isti. Takođe, na torrent je neko postavio mnogo GB knjiga, u 12-13 delova, na svakom piše koje knjige se nalaze na tom torrentu. Turn on, tune in, drop out Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јул 24, 2014 Пријави Подели Написано Јул 24, 2014 Јел на овој теми дозвољено причати о аудио књигама? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Јул 24, 2014 Пријави Подели Написано Јул 24, 2014 Јел на овој теми дозвољено причати о аудио књигама? :4lg1k751spamte-bilo: RYLAH је реаговао/ла на ово 1 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јул 24, 2014 Пријави Подели Написано Јул 24, 2014 Не, стварно питам. Већ сам негде написао, путујем доста, и то по веома лошим путевима, и било која књига, електронска или класична, би била немогућа за читање. Док је аудио књига, ако се добро одради, феноменална ствар за те прилике. А и то је ваљда нека електронска књига. Manolis, Gordana . and Ignjatije је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Margareta Написано Јул 24, 2014 Пријави Подели Написано Јул 24, 2014 Јел на овој теми дозвољено причати о аудио књигама? Postavljač teme kaže- ajde, može. RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Turn on, tune in, drop out Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Јул 24, 2014 Пријави Подели Написано Јул 24, 2014 Ево имате овде тему одавно покренуту... https://www.pouke.org/forum/topic/21132-sajtovi-sa-besplatnim-knjigama-u-pdf-formatu/ Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јул 24, 2014 Пријави Подели Написано Јул 24, 2014 Прво сам мислио да се ради о "књигама" за неписмене, нешто као Ридерс дајџест или оне књижурине у средњој школи где се преприча роман довољно да добијеш двојку, ал тако да се изгуби смисао романа (мислим да су се звале "интерпретације" ил тако нешто). Међутим, дођеш у ситуацију да ти се чита, немаш кад вако од обавеза, а путујеш и имаш празан ход. Кад листу песама провртиш трипут, набавиш прву аудио књигу (мени је то био "Горски вијенац" у читању Данила Лазовића). Одслулшаш, одушевиш се, ал помислиш ајд то је једно. Ал кад одслушаш 1984., Злочин и казна и слично, конташ да си на правом путу. Права је ствар за људе који немају времена а путују доста, јер по нашим путевима немаш богзна шта да радиш, сем кад се возиш Ластиним бусевима са вај фајем. Е, сад, и код аудио књига је веома битно ко и како чита. Није исто кад ти Алдос Хаксли лично чита своје дело и кад ти то исто дело чита нека домаћица из Орегона са дрљавом техником на компу. Тешко је наћи аудио књигу која је добро интерпретирана, тако да можеш да уживаш и да ти држи пажњу као да читаш. Ал ето, ко путује а нема шта да ради у превозу, мислим да је ово идеална ствар. Нек за почетак скине пар краћих ствари са Јутјуба и конвертује (Горски вијенац и Ћераћемо се још рецимо), а после ако му то одговара, има на нету где да нађе даље. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Јул 24, 2014 Пријави Подели Написано Јул 24, 2014 Čitam. Sa kompjutera, ne koristim neki poseban čitač. Mada lično mnogo više volim audio knjige. Ne naprežeš oči, legneš i slušaš na miru ko čovek... A, je l ima to na srpskom, ja se ovih engleskih nista ne secam kad se probudim :/ Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука