Рада. Написано Јул 16, 2014 Пријави Подели Написано Јул 16, 2014 Kako vratiti trajno obrisane fotografije sa formatiranog diska Davne 2003će godine sam posle jednog putovanja, greškom umesto brisanja jedne fotografije formatirala celu memorijisku karticu Kako je u to vreme internet radio, ko se seća pomoću štapa i kanapa i nije bilo kao danas tutorijala za sve i svašta a u fotografskim radnjama nisam ništa uspela da uradim, ja nisam želela da verujem da su fotografije izgubljene u nepovrat i tražila sam među onima koji "znaju nešto oko kompjutera" nekog ko zna nekog da zna nekog....i došla do jednog super programčića Postaviću vam fotografije kako programče radi a ako nekome zatreba nek mi se javi na inbox poslaću mejlom Izgleda ovako Pokreće se kad se klikne na Restoration, da bi radio na novim windowsima treba ga pokrenuti tako što se desnim klikom miša otvori polje gde se izabere pokreni kao administrator. Program izgleda ovako U gornjem desnom uglu izaberemo disk C, D ili memorijsku karticu, USB memorijicu...itd na kome je bila snimljena fotografija koju smo greškom izbrisali. Ako znamo da je bila u .JPG formatu to upisujemo u polje ispod da suzimo pretragu i kliknemo na search deleted files Dobijamo pronađene rezultate, to izgleda ovako Kliknemo na sliku jednu po jednu i u programu idemo na restore by copying Automatski nam iskoči poruka da snimimo tu izabranu izbrisanu sliku, ja sam moju snimila na desktop a vi možete snimiti i u neku fasciklu.Evo primer kako to izgleda, levo je ta slika pod tim imenom snimljena Kliknem na sliku i vidim da je uspelo Олимп and Саша од Москве је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рада. Написано Август 7, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Август 7, 2014 a ako nekome zatreba nek mi se javi na inbox poslaću mejlom Izguglala sam link za preuzimanje http://thevalandra.free.fr/tool/program/trouver%20photo%20%E9fasser/REST2514/REST2514/ Preuzima se Restoration.exe nana and Олимп је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука