Милан Ракић Написано Јул 9, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јул 9, 2014 Ево још Мајиних "урадака"... Свијет у којем живим Чудан свијет је око нас Слика иста сваки дан Ту на углу том Стоји старац сам Нико њега не гледа сви журе некуд знам Да! такав је живот, живот нас. Један човјек и једна жена На перону среће стоје још Чекају воз што доћи неће Па да крену путем среће те. Живим живот свој - то је Све што сада имам ја. Чудан свијет је око нас Слика иста сваки дан Волио си њу Читав живот свој С другим тад је отишла, без једне ријечи знам Да! такав је живот, живот наш. Живот тај што припада теби То је све што имаш на свијету том Живот тај што припада теби То је све сто имаш на свијету том! Живим живот свој, то је Све што сада имам ја... Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Јул 9, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јул 9, 2014 У начелу, нема везе са Мајом... Бесмртна песма Мехмедалије Мака Диздара.. Учили смо ју у трећем годину Гимназијума... Ускладио је у ноте и извео легендарни Даворин... http://www.youtube.com/watch?v=MlassxpqNCY МОДРА РИЈЕКА Никто не зна гдје је она мало знамо ал је знано иза горе иза дола иза седам иза осам и још хуђе и још луђе преко морних преко горких преко глога преко драче преко жеге преко стеге преко слутње преко сумње иза девет иза десет и још дубље и још јаче иза шутње иза тмаче гдје пијетлови не пјевају гдје се не зна за глас рога и још хуђе и још луђе иза ума иза Бога има једна модра ријека широка је дубока је сто година широка је тисућ љета дубока је о дуљини и не сањај тма и тмуша непреболна има једна модра ријека има једна модра ријека - ваља нама преко ријеке Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелина Написано Јул 9, 2014 Пријави Подели Написано Јул 9, 2014 @@Милан Ракић, кад си већ кренуо да нас едукујеш - мене занима та сарадња са музичарима, како до ње долази, да ли је она писала текстове независно од њихових аранжмана или је то ишло паралелно? Нађи па нам јави Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Јул 9, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јул 9, 2014 @@Милан Ракић, кад си већ кренуо да нас едукујеш - мене занима та сарадња са музичарима, како до ње долази, да ли је она писала текстове независно од њихових аранжмана или је то ишло паралелно? Нађи па нам јави Радо, али не познајем баш толико повијест југословенске популарне музике... Знам само да је њихова сарадња почела почетком 70-их... Ваљда случајно... Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука