Фидер Написано Јул 9, 2014 Пријави Подели Написано Јул 9, 2014 Кад си је наручио/добио? Кажем ти ја сам хтео да је узмем негде у септембру прошле године и писало ми је да не шаљу у Србију, па сам онда нашао неттелер, ал сам одустао од њега не могу да се сетим из ког разлога. А нисам ни знао да има две? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јул 9, 2014 Пријави Подели Написано Јул 9, 2014 http://www.payoneer.com/ - stigla za nekih 15 dana, ali kad imaju guzvu zna da bude i duze, samo budi strpljiv. Sediste im je u SAD. https://www.skrill.com/en/ - stigla za nekih 11 dana, nisam cuo da imaju kasnjenja, malcice im je nepovoljnija provizija nego ovima gore, ali to je uglavnom zanemarljvo. Sediste im je u Engleskoj. Negde krajem prosle i pocetkom ove godine narucili mi, i stiglo nam bez problema. Slagvort mi dala jedna sestra koja zivi u Svedskoj, i sa svog racuna otud podize na karticu novac ovde bez poteskoca, sa istom ovom provizijom. Servisi cak nisu ni ova 2, nego neki njihov shveCki (to je prosto njen tekuci racun tamo, nista drugo osim toga, poenta je da je kartica master tipa, to je ono sto je glavno), ali sve radi kao zejtin... Фидер је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ЛазарД Написано Јул 9, 2014 Пријави Подели Написано Јул 9, 2014 Pazi ovu karticu što ja imam, ne znam u čemu je fora ali samo je vezana za račun u banci i može da se podižu pare sa bankomata i to je to inače visa electron, evo sada vadim opet neku Visu za te internet stvari, koja opet ima poseban račun odvojen od ove prve, mislim bespotrebne komplikacije. I sada sam bio u banci u suštini sve što je na računu je u dinarima dok se pri plaćanju u drugim valutama računa trenutni kurs pa ti skine. Najbolje je da odes u intezu i izvadis viza elektron u valuti koju ces da koristis, jer ovako ce non stop da te deru za konverziju. Kartica je vezana za devizni racun i besplatna je, "odrzavanje" se ne placa. Meni je u evrima, i stavio sam da mi skril bude u evrima. Ja sam ti ovo napisao ako ces da radis sa strancima. Ako ces sa nasim onda ti je za primanje novca dovoljan devizni racun, a za placanje na internetu ti je najbolje da uzmes vizu u evrima jer viza vrsi transakcije u evrima tako da ces da imas kod njih najvise jednu konverziju prilikom placanja na internetu. "Православан си стално и сваког дана, у свакој животној ситуацији, или уопште ниси православан" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cox Написано Август 8, 2014 Пријави Подели Написано Август 8, 2014 Pozdrav svima, jel neko skoro probao Upload novca na Skrill preko Vise Virtuon. Izgleda da vise nije moguce. Pozvao sam Raiffeisen banku i rekli su mi da po novom zakonu od 11.05.2014 vise nije moguce poslati novac na Skrill. Ako imate neku informaciju javite, mozda moze iz neke druge banke. Hvala pozz obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Август 9, 2014 Пријави Подели Написано Август 9, 2014 http://www.payoneer.com/ - stigla za nekih 15 dana, ali kad imaju guzvu zna da bude i duze, samo budi strpljiv. Sediste im je u SAD. https://www.skrill.com/en/ - stigla za nekih 11 dana, nisam cuo da imaju kasnjenja, malcice im je nepovoljnija provizija nego ovima gore, ali to je uglavnom zanemarljvo. Sediste im je u Engleskoj. Negde krajem prosle i pocetkom ove godine narucili mi, i stiglo nam bez problema. Slagvort mi dala jedna sestra koja zivi u Svedskoj, i sa svog racuna otud podize na karticu novac ovde bez poteskoca, sa istom ovom provizijom. Servisi cak nisu ni ova 2, nego neki njihov shveCki (to je prosto njen tekuci racun tamo, nista drugo osim toga, poenta je da je kartica master tipa, to je ono sto je glavno), ali sve radi kao zejtin... Ovde jos jedan korisnik Payoneer kartice. Nemam zamerke. Kartica stigla za 10-ak dana (prva mi se zagubila u transportu pa dok sam provalio i narucio nov proslo mesec dana. jbg takve stvari se desavaju ali retko tako da im to ipak nisam uzeo kao minus). Koristim je i kao platnu karticu i za bankomate. Za placanje nema provizije a za podizanje na bankomatu je oko 200 kinti cini mi se... obi-wan је реаговао/ла на ово 1 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Август 9, 2014 Пријави Подели Написано Август 9, 2014 Pozdrav svima, jel neko skoro probao Upload novca na Skrill preko Vise Virtuon. Izgleda da vise nije moguce. Pozvao sam Raiffeisen banku i rekli su mi da po novom zakonu od 11.05.2014 vise nije moguce poslati novac na Skrill. Ako imate neku informaciju javite, mozda moze iz neke druge banke. Hvala pozz Nemam nikakvog iskustva u pogledu ovoga. Jesi li probao da to uradis sa nekog deviznog racuna? Inace, dobro nam dosao na forum... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Август 9, 2014 Пријави Подели Написано Август 9, 2014 Za placanje nema provizije a za podizanje na bankomatu je oko 200 kinti cini mi se... Tacno tako... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука