Ignjatije Написано Октобар 20, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2013 Бог да јој душу прости. Gordana . је реаговао/ла на ово 1 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Октобар 20, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2013 hm bila je ateistkinja i živela je sa osvedočenim srbomrzcem i progoniteljem Crkve Hristove..... Добро, и? Господ има опрости за све и сваког и он је најбољи судија томе. Ја се само надам за њу, као и за све људе, ма шта год учинили у овом животу да ће да нађу снаге за покајање и добију опрост од Господа. Драшко, Ћириличар, Gordana . and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Октобар 20, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2013 Живела колико и Тито. http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Октобар 20, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2013 Bog da joj dušu prosti није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Октобар 20, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2013 Kršna ličanka, velika komunistkinja, sjajna prva dama. Prosto je neverovatno da neko iz takvog plebsa iz kakvog je poticala Jovanka, izraste u prvu damu koja će pleniti svojom vedrinom, humorom i inteligencijom. Uz čoveka kakav je bio Broz, nije lako bilo živeti, a kamoli biti mu žena. Na žalost to je i bio razlog njenog sloma, onda kada nije postojala nikakva zaštita. Među porodicom Broz pretpostavljam da je Jovanka smatrana za uljeza i da nikad nije bila prihvaćena, što potvrđuje i njenih poslednjih 30 godina života. Interesantno ni da Brozov sin Žarko nije bio miljenik vlasti, i da je život proveo u ilegali, smatran za velikog disidenta. O Žarku kao disidentu, svojevremno su pričali i Šešelj i Đinđić. On je bio neka vrsta mentora tadašnjim "nevidljivim" opozicionarima. Miša Broz je iskoristio u potpunosti svoje poreklo i kao direktor zagrebačke INE obezbedio porodicu za narednih 100 godina. Kada je ispala velika afera u vezi pokradenih para, Miša je mudro napustio INU, i uživa u mirovini. Titov unuk Joška koji je obnovio neku komunističku partiju, pre svega svoje poreklo koristi da bi zgrunuo koju paricu preko svojih restorana, a ne da bi ideološki ušao u udžbenike. Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Октобар 20, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2013 http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=3DQvSbrIfog http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Октобар 20, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2013 hm bila je ateistkinja i živela je sa osvedočenim srbomrzcem i progoniteljem Crkve Hristove..... Citao sam negde (ne znam gde) da se jedan svetitelj (ne znam koji) molio za spasenje jednog vladara (ne znam kog),progonitelja Hriscana...Nakon odredjenog vremena,dobio je nekakvo "uverenje" da je dusi tog progonitelja mnogo laknulo zbog moljenja za nju. Gordana ., Млађони and Драшко је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Октобар 20, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2013 "Saučešće porodici Jovanke Broz"IZVOR: TANJUG Beograd -- Premijer Ivica Dačić izrazio je saučešće porodici Jovanke Broz koja je danas preminula u Beogradu. Foto: Tanjug Dačić je uputio telegram sa izrazima najdubljeg saučešća porodici Jovanke Broz, ističući da "njenom smrću odlazi i jedan od poslednjih najpouzdanijih svedoka istorije naše nekadašnje države, koja je progonom platila tu činjenicu". "Na žalost, istorijska nepravda prema njoj počela je da se ispravlja tek pred kraj na njenog života. Vlada Republike Srbije smatra da Jovanka Broz treba da bude sahranjena pored svog supruga Josipoa Broza tita i u tom smislu će doneti odgovarajuće odluke", navedeno je u telegramu. http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Октобар 20, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2013 Čitao je Psaltir ( znam ko) nad telom počivšeg (znam koga) koji i nije bio neki vernik, spolja gledano,... jeste li pokojnome bilo od toga lakše ne znam, ali znam onoga kome jeste... Mislis na ovaj slucaj sto sam pisao,ili neki drugi,novi? Posto mislim da se taj svetitelj molio za progonitelja Hriscana.znaci ni govora da je bio vernik. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Октобар 20, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2013 Sad ce verovatno na konto jadne zene,iz rupa izaci razlicite vrste komunjara koji ce nam objasnjavati da su drug i drugarica bili nesto savrseno i da su bas oni koji ce nas vratiti savrsenstvu. Ako ista mrzim,to je koriscenje neke tragedije ili smrti za promovisanje sebe. Prva vest je na svim portalima (blic,b92,mondo...) a zena je zivela tolike godine bez osnovnih sredstava za zivot,bez struje,odsecena od sveta,bez lekarskog nadzora. Mironosica, Manolis, Mилена КШ and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Октобар 20, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2013 Samo treba razumeti, trpela je od dece (duhovne) svoga dragog a deca kao deca kako ih naučiš tako ti i vrate... plaćala je ceh pogrešne ljubavi, koji je sigurno bolje platiti ovde nego preko, i koji uostalom većina nas plaća...platiće i deca i unuci... upravo o tome i pricam jer svi ti blicevi,devedeset dvojke,spsovci,dsovci,ldpovci su upravo deca komunjara. Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mилена КШ Написано Октобар 20, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2013 sto bi se kod mene reklo-odmorila se. http://www.youtube.com/watch?v=skAGp_OwU10 http://youtu.be/lKgI7Cxm0go Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Октобар 20, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2013 Ne govorim im ja utatata,nego se pitam sto ako su toliko voleli jadnu zenu,ako su toliko postovali,sto nisu obezbedili njen sami kraj zivota da ne umre kao slepac najgori,vec da udostoje bar da tu starost prozivi iole dostojanstveno coveku,da ima lekara,da ne bude u kuci sa 3 bunde na sebi,da ne bude u sobi gde mora da koristi kisobran jer prokisnjava,da nema struju... E to pitam te koji ce se sad busati u grudi,praviti filmove,klipove,knjige,praviti kult,diciti se mi smo ti... Драшко, Mилена КШ and Gordana . је реаговао/ла на ово 3 Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Перса Написано Октобар 20, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2013 Оде живот. Свако ко оде зна са чиме одлази. Нека јој је лака земља а Господ буде милостив. Mилена КШ, Драшко and МилошБГ је реаговао/ла на ово 3 Клоним се људи који мисле да је дрскост храброст, а нежност кукавичлук. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Октобар 20, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2013 Jovanka Broz, Licanka, Srpkinja , je zglajzala politicki pre tri decenije jer je trazila autonomiju za licke Srbe po ugledu na Kosmet i Vojvodinu .... To je razlog njenog uklanjanja sa scene i sklanjanja u stranu ... Jer je bila Srpkinja i zelela je dobro svom narodu... Ignjatije, Gordana . and Драшко је реаговао/ла на ово 3 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука