Jump to content

Људи-Портрети

Оцени ову тему

rasha

Препоручена порука

da ta je fav!!!!

??? ?? ?? ??? ?????? ????? ?? ????, ???? ?????? ?? ???? ???????? ?? ????? ???? ????????

http://www.afterimagegallery.com/bresson.htm

???? ?? ????, ??????? ?? ?????  0110_hahaha

Постављена слика

????? ??? ????? ????  0104_cheesy

?????????? ??? ?? ?????? ?????????? ? "????????? ???????????" ??? "?????" ??????? ?????? ????????  confused

Подели на овим сајтовима

• Одговори 56
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

delim tvoje misljenje. ja nemam bas neku masinu pa zbog toga se drzim mrtve prirode  0104_cheesy

???? ?? "??????" ? ???????

??? ??? ????????, ?' ??? ?? ????? ???? ??????????  :smiley:

Постављена слика

pa ti ces mene u grob da oteras!!!

ja koristi canon S3

pa ti vidi kako ces da se nosis sa tim sto cu sad da se utepam kad sa videla tvoju masinu  0102_laugh

"Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?"

sv. Ignjatije Brjančanjinov

Подели на овим сајтовима

pa ti ces mene u grob da oteras!!!

ja koristi canon S3

pa ti vidi kako ces da se nosis sa tim sto cu sad da se utepam kad sa videla tvoju masinu  joooj

ti sa Vidikovca  ??????

???..., ????? ?? S3 ???????? ???????, ???????... ????? ????? ?? ??????? ??????????. ???? ??? ??? ??????? ??? ?? ?????????, ??? ??? ?? ?? ????? ??????? ?????? ? ???... 0104_cheesy

????? ?? ?? ???????

Ако, дакле, једете, ако ли пијете, ако ли што друго чините, све на славу Божију чините.(1. Кор 10, 31)

Подели на овим сајтовима

jeste bešuman skoro ali u zatvorenim prostorijama bez stativa i blica skoro da ne mogu ništa lepo uradim, mislim da nema šum i tako.

pa dobro žarkovo-vidikovac to je sve sad spojeno skoro

"Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?"

sv. Ignjatije Brjančanjinov

Подели на овим сајтовима

• 1 month later...
  • Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...