Тавита Написано Фебруар 8, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2010 da ta je fav!!!! ??? ?? ?? ??? ?????? ????? ?? ????, ???? ?????? ?? ???? ???????? ?? ????? ???? ???????? http://www.afterimagegallery.com/bresson.htm ???? ?? ????, ??????? ?? ????? 0110_hahaha ????? ??? ????? ???? 0104_cheesy ?????????? ??? ?? ?????? ?????????? ? "????????? ???????????" ??? "?????" ??????? ?????? ???????? confused Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Фебруар 8, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2010 ALFRED EISENSTAEDT 0110_hahaha.gif' class='bbc_emoticon' alt='confused' /> 0104_cheesy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Фебруар 8, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2010 и његова чувена слика.. мој фав! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
rasha Написано Фебруар 8, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2010 Ако, дакле, једете, ако ли пијете, ако ли што друго чините, све на славу Божију чините.(1. Кор 10, 31) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Фебруар 8, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2010 строго се држиш религијске теме? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
rasha Написано Фебруар 8, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2010 ^ Не, само нек су људи и портрети. Ако, дакле, једете, ако ли пијете, ако ли што друго чините, све на славу Божију чините.(1. Кор 10, 31) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Фебруар 8, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2010 delim tvoje misljenje. ja nemam bas neku masinu pa zbog toga se drzim mrtve prirode 0104_cheesy ???? ?? "??????" ? ??????? ??? ??? ????????, ?' ??? ?? ????? ???? ?????????? :smiley: pa ti ces mene u grob da oteras!!! ja koristi canon S3 pa ti vidi kako ces da se nosis sa tim sto cu sad da se utepam kad sa videla tvoju masinu 0102_laugh "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Фебруар 8, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2010 ti sa Vidikovca :smiley: "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
rasha Написано Фебруар 9, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2010 pa ti ces mene u grob da oteras!!! ja koristi canon S3 pa ti vidi kako ces da se nosis sa tim sto cu sad da se utepam kad sa videla tvoju masinu ti sa Vidikovca ?????? ???..., ????? ?? S3 ???????? ???????, ???????... ????? ????? ?? ??????? ??????????. ???? ??? ??? ??????? ??? ?? ?????????, ??? ??? ?? ?? ????? ??????? ?????? ? ???... 0104_cheesy ????? ?? ?? ??????? Ако, дакле, једете, ако ли пијете, ако ли што друго чините, све на славу Божију чините.(1. Кор 10, 31) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Фебруар 9, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2010 jeste bešuman skoro ali u zatvorenim prostorijama bez stativa i blica skoro da ne mogu ništa lepo uradim, mislim da nema šum i tako. pa dobro žarkovo-vidikovac to je sve sad spojeno skoro "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
rasha Написано Март 13, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Март 13, 2010 Спасовдан 2008. Жарково Ако, дакле, једете, ако ли пијете, ако ли што друго чините, све на славу Божију чините.(1. Кор 10, 31) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
rasha Написано Март 13, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Март 13, 2010 Ако, дакле, једете, ако ли пијете, ако ли што друго чините, све на славу Божију чините.(1. Кор 10, 31) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Март 15, 2010 Пријави Подели Написано Март 15, 2010 Marta Glinka Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Март 15, 2010 Пријави Подели Написано Март 15, 2010 линк : www.photosight.ru Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Март 15, 2010 Пријави Подели Написано Март 15, 2010 Emanuela De Paula for Wish Report Brazil-February'2010 by Jacques Dequeker линк : community.livejournal.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука