rasha Написано Фебруар 7, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 7, 2010 Мој пријатељ, Ђакон Ненад М. Јовановић, иначе видим да га има на форуму https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,429.0.html Ако, дакле, једете, ако ли пијете, ако ли што друго чините, све на славу Божију чините.(1. Кор 10, 31) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
rasha Написано Фебруар 7, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 7, 2010 Сан на мајчиним грудима Ако, дакле, једете, ако ли пијете, ако ли што друго чините, све на славу Божију чините.(1. Кор 10, 31) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
rasha Написано Фебруар 7, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 7, 2010 Отац Никон Ђурђеви Ступови Ако, дакле, једете, ако ли пијете, ако ли што друго чините, све на славу Божију чините.(1. Кор 10, 31) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
rasha Написано Фебруар 8, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2010 Ако, дакле, једете, ако ли пијете, ако ли што друго чините, све на славу Божију чините.(1. Кор 10, 31) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Фебруар 8, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2010 веома добро! ја, иначе, ретко фотографишем људе. треба то умети. "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ЛазарД Написано Фебруар 8, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2010 Свака част брате,настави да нам шаљеш лепе фотографије. "Православан си стално и сваког дана, у свакој животној ситуацији, или уопште ниси православан" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Фебруар 8, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2010 ОТАЦ НИКОН!!! који је он геније човек klapklap crvenilo 0110_hahaha посадио је у мени доживотну љубав према светом Ефросинију Кувару, тада ју дужио кујну у Ступовима 0110_hahaha klapklap 0442_feel клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
rasha Написано Фебруар 8, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2010 ???? ?????!!! ???? ?? ?? ?????? ????? klapklap crvenilo 0110_hahaha ??????? ?? ? ???? ????????? ????? ????? ?????? ?????????? ??????, ???? ?? ????? ????? ? ????????? klapklap 0442_feel 0442_feel 0110_hahaha????? ???? ?????,??????? ?? ??? ????? ???? ???????????.????? ?????! ????? ?????! ??, ?????, ????? ???????????? ????. ????? ?? ?????. ?? ????? ?? ???????????? ????, ??? ????? ?? ?????????, ?? ?? ???????, ??? ??? ??????? ???? ?? ????? ??? ?? ????????? ?????????. ??? ???? (??? ?? ??????? ???? ??????? ????????) ?? ?? ????, ??? ????? ??????? ? ??? ?? ????????? dada Ако, дакле, једете, ако ли пијете, ако ли што друго чините, све на славу Божију чините.(1. Кор 10, 31) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Фебруар 8, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2010 ????? ?????! ??, ?????, ????? ???????????? ????. ????? ?? ?????. ?? ????? ?? ???????????? ????, ??? ????? ?? ?????????, ?? ?? ???????, ??? ??? ??????? ???? ?? ????? ??? ?? ????????? ?????????. ??? ???? (??? ?? ??????? ???? ??????? ????????) ?? ?? ????, ??? ????? ??????? ? ??? ?? ????????? 0110_hahaha delim tvoje misljenje. ja nemam bas neku masinu pa zbog toga se drzim mrtve prirode 0104_cheesy "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Фебруар 8, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2010 http://www.thespiderawards.com/2007presentation/photoshow/nominations/2_abstract/pages/clement_michele_009.htm мљац! 0104_cheesy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Фебруар 8, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2010 Russian Beauty Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
rasha Написано Фебруар 8, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2010 http://www.thespiderawards.com/2007presentation/photoshow/nominations/2_abstract/pages/clement_michele_009.htm ????! 0104_cheesy ??? ?? ????????! Ако, дакле, једете, ако ли пијете, ако ли што друго чините, све на славу Божију чините.(1. Кор 10, 31) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Фебруар 8, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2010 Alexandra Maria Lara http://www.newsgab.com/forum/celebrity-pictures/84428-alexandra-maria-lara-michel-comte-photoshoot.html Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Фебруар 8, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Фебруар 8, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2010 Јесте Рашо, и мене је та одушевила. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука