Jump to content

Људи-Портрети

Оцени ову тему

rasha

Препоручена порука

Постављена слика

Постављена слика

Постављена слика

Постављена слика

Мој пријатељ, Ђакон Ненад М. Јовановић, иначе видим да га има на форуму https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,429.0.html

Ако, дакле, једете, ако ли пијете, ако ли што друго чините, све на славу Божију чините.(1. Кор 10, 31)

Подели на овим сајтовима

• Одговори 56
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

веома добро!

ја, иначе, ретко фотографишем људе. треба то умети.

"Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?"

sv. Ignjatije Brjančanjinov

Подели на овим сајтовима

Свака част брате,настави да нам шаљеш лепе фотографије.

"Православан си стално и сваког дана, у свакој животној ситуацији, или уопште ниси православан"

Подели на овим сајтовима

ОТАЦ НИКОН!!!

који је он геније човек  klapklap crvenilo 0110_hahaha

посадио је у мени доживотну љубав према светом Ефросинију Кувару, тада ју дужио кујну у Ступовима 0110_hahaha klapklap 0442_feel

Постављена слика

Подели на овим сајтовима

???? ?????!!!

???? ?? ?? ?????? ?????  klapklap crvenilo 0110_hahaha

??????? ?? ? ???? ????????? ????? ????? ?????? ?????????? ??????, ???? ?? ????? ????? ? ????????? klapklap 0442_feel 0442_feel

0110_hahaha

????? ???? ?????,??????? ?? ??? ????? ???? ???????????.

????? ?????!

????? ?????!

??, ?????, ????? ???????????? ????. ????? ?? ?????.

?? ????? ?? ???????????? ????, ??? ????? ?? ?????????, ?? ?? ???????, ??? ??? ??????? ???? ?? ????? ??? ?? ????????? ?????????. ??? ???? (??? ?? ??????? ???? ??????? ????????) ?? ?? ????, ??? ????? ??????? ? ??? ?? ?????????  dada

Ако, дакле, једете, ако ли пијете, ако ли што друго чините, све на славу Божију чините.(1. Кор 10, 31)

Подели на овим сајтовима

????? ?????!

??, ?????, ????? ???????????? ????. ????? ?? ?????.

?? ????? ?? ???????????? ????, ??? ????? ?? ?????????, ?? ?? ???????, ??? ??? ??????? ???? ?? ????? ??? ?? ????????? ?????????. ??? ???? (??? ?? ??????? ???? ??????? ????????) ?? ?? ????, ??? ????? ??????? ? ??? ?? ?????????  0110_hahaha

delim tvoje misljenje. ja nemam bas neku masinu pa zbog toga se drzim mrtve prirode  0104_cheesy

"Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?"

sv. Ignjatije Brjančanjinov

Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...