ivona Написано Јул 2, 2014 Пријави Подели Написано Јул 2, 2014 Ovo je pesma koju nameravam da recitujem roditeljima kada me budu pitali za ''strucne''savete oko roditeljstva i ostalim smicalicama i strategijama nas odraslih da ih ubedimo kako mi ''znamo''kako ziveti i sta je vrednost zivota Када бих поново могла одгајати своје дете Када бих поново могла одгајати своје дете, више бих бојила прстима, а мање упирала прстом.Мање бих га исправљала, а више с њим везе успостављала.Скинула бих поглед са сата, а више бацала поглед на њега.Побринула бих се да мање знам, а да ми више буде стало.Ишла бих на више излета и пуштала више змајева. Престала бих изигравати озбиљност и озбиљно бих се играла. Трчала бих кроз више поља и гледала у више звезда.Више бих грлила, а мање вукла.Ређе бих била строга, а пуно бих му више тога признавала.Најпре бих му градила самопоуздање, а касније кућу.Мање бих га поучавала љубави према моћи, а више о моћи љубави. D. Loomans Никола Поповић and Crnokosa је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јул 2, 2014 Пријави Подели Написано Јул 2, 2014 Ja ne znam šta da kažem pročitavši ovo..... verovatno ću u roku od 5 minuta otići po decu u vrtić iakoje još rano.. Da, odoh. Crnokosa, Никола Поповић and ivona је реаговао/ла на ово 3 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука