Juanito Написано Јул 4, 2014 Пријави Подели Написано Јул 4, 2014 Ali ne mozes da imas odnos sa svakom licnoscu iz svakog naroda na planeti . Тачно, само што је исто тако тачно да не можеш да имаш блиски однос ни са сваком личношћу из сопственог народа. Лично имам много сродних душа и истинских пријатеља међу Србима, што је и логично. У супротном би требало да се забринем. Али исто тако има оних с којима једноставно немам или не желим да имам ништа заједничко. Већина је вероватно негде између, неутрална. Дубоки блиски однос имам и са многим латиносима, неколико Руса и Грка, неколико Американаца, једним Албанцем (случајно или не, али тај мој брат ми је једна од најсличнијих душа које сам упознао) и тако даље. И не видим никакву разлику у просеку између њих и Срба. Индивидуалне разлике далеко превазилазе сличности због рођења на истој територији. Не знам шта си запео да то није реалан живот, него некаква фантазија. Мени је далеко реалнији живот и однос са пријатељем Американцем, него некакав живот базиран на Обманиној политици или политици уопште, која је "привилегија" малог броја штука на врху. А и неке друге групе су далеко хомогеније од нација. На пример, музичари и гикови из различитих нација су често много, много сличнији једни другима, него што су слични пдрипадницима своје нације са којима не деле страст ка музици, науци, програмирању итд. Grizzly Adams and Драшко је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Јул 4, 2014 Пријави Подели Написано Јул 4, 2014 Рекао је, само што ти не желиш да видиш то и да се помириш са истином. Превише је овде утицаја пропаганде која негира чисто српску днк. То је она ДНК у којој су уместо аденина и тимина присутни шљивовицин и шајкацин? Драшко and Млађони је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Agnostik Написано Јул 4, 2014 Пријави Подели Написано Јул 4, 2014 Koliko i dnk simposonovih . Elem , rat sa Austrougarskom bi svakako dosao i bez atentata ,a automatski bi doslo do svetskog rata . Srbija se pripremala za rat , na zalost Gavrilo je svabama dao povoda ranije nego sto se ocekivalo , mozda bi ishod bio drugaciji i ssam mnogo manje zrtava da je Srbija imala vise vremena da se pripremi Pre bi Nemci poceli za Francuzima ili Rusijom. Bilo je procena generalstaba Nemacke da negde do 1917 ima mogucnost da se pobedi Rusija. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Јул 4, 2014 Пријави Подели Написано Јул 4, 2014 Ta svadja je zbog nerazumevanja i nestrpljenja obe strane. Prosto me mrzi da objasnjavam jer znam da znate o cemu se radi. Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука