Jump to content

ББЦ-јев хип-хоп видео о Гаврилу Принципу ???

Оцени ову тему

Препоручена порука

И у "миру" су били и други устанци за слободу. Ако ти не видиш разлику између окупације и мира, онда стварно не знам шта да кажем. Нема ни једног доказа да је Црна рука била умешана.

Није то била никаква "окупација". АУ је управљала Босном по међународном договору и за народ тамо је то био напредак у односу на претходно.

То "нема ниједног доказа" може да верује само неко идеолошки заслепљен. Не да има доказа него је јасно и очигледно.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Сигурно, кад те неко нападне па се браниш онда је јуначко дело.

Када у миру човека који се не нада убијеш из заседе, па још и његову трудну жену, онда је то највећи кукавичлук и злочин. А с` обзиром да су организовали исти зликовци који су зверски убили српског краља и краљицу, ништа боље се није могло ни очекивати. Нељуди остају нељуди.

Није да није очекивао. Било је доста упозоравања а он се није обазирао вероватно због неког его трипа. Ишао је у отвореним колима чак и кад је први покушај убиства пропао. Принцип није намерно убио његову жену, циљао је Поћорека.

Блажени гладни и жедни правде, јер ће се наситити;

Подели на овим сајтовима

Није да није очекивао. Било је доста упозоравања а он се није обазирао вероватно због неког его трипа. Ишао је у отвореним колима чак и кад је први покушај убиства пропао. Принцип није намерно убио његову жену, циљао је Поћорека.

То би сигурно прошло на суду "нисам хтео жену, само мужа, ал омакло ми се"...

Обично свирепо убиство и ништа више. Срамота је за хришћане да то славе и величају.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Једно је брате убити у борби, а друго убити човека који се не нада из заседе. Принцип није био борац за слободу него бубуљичави, искомплексирани балавац који је лечио своје комплексе насиљем.

duboko postujem  kad ljudi pokazuju svoje pravo lice....

inace dosao okupator u miru da se sepuri nad narodom koji je porobio i jos da nadgleda vojne manevre, dosao neki iskompleksirani bubuljicavi balavac i svirepo ga ubio, a stoka od srpskog naroda ga slavi kao simbol srpskog otpora  i borbe za slobodu, jel tako nekako ispada ili sam te negdje pogresno prokljuvio?

Подели на овим сајтовима

duboko postujem  kad ljudi pokazuju svoje pravo lice....

Наравно. То се увек тражи од хришћана.

inace dosao okupator u miru da se sepuri nad narodom koji je porobio i jos da nadgleda vojne manevre, dosao neki iskompleksirani bubuljicavi balavac i svirepo ga ubio, a stoka od srpskog naroda ga slavi kao simbol srpskog otpora  i borbe za slobodu, jel tako nekako ispada ili sam te negdje pogresno prokljuvio?

АУ ту није била никакав "окупатор" већ по међународном уговору који је прихватила и Србија. Хришћани не славе зликовце и убице.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Наравно. То се увек тражи од хришћана.

АУ ту није била никакав "окупатор" већ по међународном уговору који је прихватила и Србија. Хришћани не славе зликовце и убице.

ja drzim do medjunarodnih ugovora ko krava do kozmetike a i vecina srpskog naroda takodje.

nemoj brkati jevandjelje sa ovim, ne koristi taj argument, tema nije o tome, vec ima drugi aspekt....

Подели на овим сајтовима

Само немојте да ми скрнавите хришћанство тим зликовцима. Идите па светкујте своје варварске идоле негде другде.

pa ti skrnavis hriscanstvo cim nekom presudjujes da je zlikovac i varvarski idol, jel to imas moc da viris u stanja necijih dusa

Подели на овим сајтовима

Пре свега, тај сероња није био хришћанин него атеиста.

Што не би имало никакве везе да није кукавички из заседе убио човека и трудну жену. Био неспособан за војску и женидбу па лечио комплексе убиством... Фуј.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Пре свега, тај сероња није био хришћанин него атеиста.

Што не би имало никакве везе да није кукавички из заседе убио човека и трудну жену. Био неспособан за војску и женидбу па лечио комплексе убиством... Фуј.

Sofija nije bila trudna,klasicna propaganda.Zamisli ,zena trudna u 48-oj, a zna se pouzdano da je posle poslednjeg detata ostala bez mogucnosti daljeng radjanja.

Подели на овим сајтовима

elliot_rodger_t479.jpg?6626f76dcd72edc2e

Ево га још један такав "херој":

"I'm 22 years old and I'm still a virgin. I've never even kissed a girl. I've been through college for two and a half years, more than that actually, and I'm still a virgin. It has been very torturous. College is the time when everyone experiences those things such as sex and fun and pleasure. Within those years, I've had to rot in loneliness. It's not fair. You girls have never been attracted to me. I don't know why you girls aren't attracted to me, but I will punish you all for it."

http://en.wikipedia.org/wiki/2014_Isla_Vista_killings

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Sofija nije bila trudna,klasicna propaganda.Zamisli ,zena trudna u 48-oj, a zna se pouzdano da je posle poslednjeg detata ostala bez mogucnosti daljeng radjanja.

А, па нисам знао брате, што ми не рече раније!

Ништа онда, све је у реду. Само је убио жену, а не трудну жену. И није хтео човек, омакло му се... Па свако погреши по некад...

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...