Gospodin Jakov Написано Април 17, 2010 Пријави Подели Написано Април 17, 2010 Mirjam 0104_cheesy https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/smil443643319dc3d.gif 0311_womens ..... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sophrosyne Написано Април 18, 2010 Пријави Подели Написано Април 18, 2010 1. The Fall There's a Spirit calling out No mindless wonder in this world of doubt A Reality more real than this Deception will steal our minds of bliss. No strength within myself It was all spent when mankind fell The sting of death entered in We started to die when we began. The father of lies, the tempter's crown Unrighteous souls will keep us bound But innocent blood shed from Thee The stripes You wore were for me. I long to understand What the Creator has done for man Can our feeble minds comprehend? We started to die when we began. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Април 21, 2010 Пријави Подели Написано Април 21, 2010 Атомско Склониште,мој омињени ех-ју бенд... Мислим да је ово већ неко поставио,но свеједно,пророчка песма... ОНИ ШТО ДОЛАЗЕ ЗА НАМА (1979) Oni što dolaze za nama, Imat će samo Betonirane pejzaže, Nosit će na glavi Zelene kape i šešire, A iz očiju Cvjetovi će da im vire. Oni što dolaze za nama, Slušat će samo Cvrkut plastičnih ptica, Imat će u osmijeh, U osmijeh, namještena lica. Oni što dolaze za nama, Imat će sterilizirane osjećaje Bez klica. Oni što dolaze za nama, Imat će i u WC-u, I u WC-u, televiziju. Sklapat će prijateljstva Putem kućnog kompjutera. Oni što dolaze za nama, Umjesto šljivovice Ispijat će čaše etera. Atomsko Sklonište "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lion Написано Април 21, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Април 21, 2010 Ја сам највише волео ову: "Хришћанин увек треба да се радује. Радост је сведочанство његове вере. Радујте се, чеда моја, радујте се и онда кад паднете у велика и тешка искушења..." (Старац Никон Оптински) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lion Написано Април 28, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Април 28, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=xhC6rLuXCik&feature=PlayList&p=BCF91E3AD871A2E5&playnext_from=PL&index=1&playnext=2 "Хришћанин увек треба да се радује. Радост је сведочанство његове вере. Радујте се, чеда моја, радујте се и онда кад паднете у велика и тешка искушења..." (Старац Никон Оптински) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Април 29, 2010 Пријави Подели Написано Април 29, 2010 вала баш бетонирају, код мене НЕСТАЈЕ дрвеће на дневном нивоу, а не саде ново. ал зато аутомобили шире болест асфалта, ће посивимо скроз ... клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Огњен Написано Април 29, 2010 Пријави Подели Написано Април 29, 2010 ван конкуренције: iron maiden - Fear Of The Dark Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lion Написано Април 30, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Април 30, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=tt_ro2aerQg "Хришћанин увек треба да се радује. Радост је сведочанство његове вере. Радујте се, чеда моја, радујте се и онда кад паднете у велика и тешка искушења..." (Старац Никон Оптински) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
konstantin Написано Април 30, 2010 Пријави Подели Написано Април 30, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=5uXu067MTqI Rip Bon sHa_sarcasticlol sHa_sarcasticlol 0110_hahaha 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Огњен Написано Мај 1, 2010 Пријави Подели Написано Мај 1, 2010 Цитат youtube.com/watch?v=tt_ro2aerQg Јао сећам се када је ова песма изгласана за хит године на 202! Слушао сам на једном малом немачком касетофончићу јер још увек нисам имао стуб или бар већи касетофон. Седео сам у углу и слушао "на увце" јер су родитељи гледали нешто на ТВу. Хвала ти што си ме вратио у детињство :smiley: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Мај 1, 2010 Пријави Подели Написано Мај 1, 2010 Цитат Цитат youtube.com/watch?v=tt_ro2aerQg Јао сећам се када је ова песма изгласана за хит године на 202! Слушао сам на једном малом немачком касетофончићу јер још увек нисам имао стуб или бар већи касетофон. Седео сам у углу и слушао "на увце" јер су родитељи гледали нешто на ТВу. Хвала ти што си ме вратио у детињство :smiley: :mad: 0102_laugh :cheesy2: клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
C.A._R.I.A. Написано Мај 1, 2010 Пријави Подели Написано Мај 1, 2010 Ej,πа мејдени нису хард рок slavabogu Ал добро,тема је добра Hristos vaskrse Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Мај 1, 2010 Пријави Подели Написано Мај 1, 2010 Цитат Ej,πа мејдени нису хард рок dada Ал добро,тема је добра sokiran па није баш ни моторхед, ал нема везе, није далеко klapklap 4chsmu1 klapklap 319.gif клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Огњен Написано Мај 2, 2010 Пријави Подели Написано Мај 2, 2010 Е? Па почему онда Whitesnake и Scorpions јесу? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Мај 2, 2010 Пријави Подели Написано Мај 2, 2010 Цитат Е? Па почему онда Whitesnake и Scorpions јесу?па нису ни они баш, али љубави ради, пусти их 0102_laugh bliss jeeee клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука