Jump to content

Брак са девојком из Русије/Украјине/Белорусије

Оцени ову тему

Lion

Препоручена порука

Ja sam mišljenja da su i naši momci postali malo razmaženi...u Srbiji na jednog momka od 35-38 god dolazi 4 ženske osobe istih godina...tako da mogu da biraju...hoće im se, može im se...e, a sad i Ruskinje jer ne umeju da zvocaju na srpskom...ccc...mislim da nisu samo žene krive i da njihovi kriterijumi nisu toliko visoki kao muški..devojkama posle 35 '' pada cena'' i ako nije bila udavana obićno je pitaju '' šta joj fali?'' nisu uvek u pitanju stan, kola i sl...naši momci su na žalost zaboravili da osvajaju devojke i zaista ih u većini slučajeva tretiraju kao meso, po principu ako nećeš po mom ima koja hoće...na žalost većina momaka 0d 35 i više počinje da pati od kompleksa Petra Pana samo na žalost Zvončica je lik iz bajke a kad to shvate napune 5 banki i onda traže izgovore u društvu, roditeljima itd a ne mogu da priznaju da nisu imali petlju...pa im samo Ruskinje i Rumunke fale jer Srpkinje nisu dovoljno dobre, zato što Srpkinjama ne mogu da prodaju maglu... dada

Олга има 34.

uz '' podrijetlo'' to je još jedan od aduta  :)

a kamo mere? 95-52-95? da li tako izgleda?  ;)

greengrin

охо, доооооооооообре мере  :) :) bleh

i berba je dobra '77...extra!!! :bla:

"Будите,дакле, мудри као змије и безазлени као голубови" (Мт.10,16)

Подели на овим сајтовима

• 5 months later...

http://www.chayka.org.ru/meet/ladylist.html

Ovaj sajt je sigurno dobar.

Neko je bio postavio i slike sa rwglobe sajta. Mogu reći da su devojke na tim slikama sigurno oko 90% lažne.

Lažne nazivam jer sam upoznat da u Rusiji i Ukrajini postoji varanje preko interneta u vezi dating sajtova.

Varaju u tom smislu da npr. neki muškarac postavi profil i sliku; i kad se žrtva javi (znam u smislu ako je komunikacija na engleskom) počinje dopisivanje i osoba šalje slike (to su uglavnom slike neke manekenke) i posle jedno tri poruke nastupa izjava ljubavi, i u smislu da ta "devojka" ne može da živi bez dopisnika...

Zatim, piše da nema više novca za prevod (jer ta osoba je kao stalno plaćala prevod poruka jer ne zna engleski) i pošalje sve potrebne podatke da dopisnik plati "prevod" za tu osobu. Ustvari, tako ta osoba zarađuje varajući druge ljude. Druga mogućnost je npr. da kao hoće da otputuje do dopisnika ali nema za put ili je stala u pola puta pa nema novca, pa kao treba dopisnik da pošalje.

Ovo je jedan način varanja, postoji i drugi. Devojka može biti i prava ali njena namera je da vara dopisnika tj. da mu uzme novce. Scenario je isti: dopisivanje, slanje slika, izjava ljubavi, zahtev da se pošalju novci (ili za "prevod" ili za "put"). Vidi se da je devojka lažna čim zahteva slanje novca.

Uostalom, skoro svi besplatni sajtovi za dating sa ruskim, devojkama ima oko 90% i više takvih osoba. 100% istina, garantujem.

Postoje čak i lažne agencije koje imaju prave devojke ali namera je izvlačenje para od dopisnika. Znam da u Ukrajini, u Lugansku postoji puno lažnih agencija koje se bave ovim poslom.

Sajtovi sa pravim devojkama nisu besplatni, ni previše skupi. Dobro, neki Lugansk varalački sajtovi su jako skupi, devojke izgledaju kao manekenke...

Ako neko ima neko pitanje u vezi svega što sam naveo, slobodno nek pita. Imam određena znanja o takvom varanju preko neta.

We few, we happy few, we band of brothers

Подели на овим сајтовима

па ови наши сајтови за упознавање унајмљују педере да се дописују са мушкарцима  greengrin greengrin greengrin

хит! algabacaju 319.gif 4chsmu1 bangin :) 0110_hahaha

Подели на овим сајтовима

[quote author=Милан Меденица ака Меда Брутал :) link=topic=4120.msg496567#msg496567 date=1312358999]

па ови наши сајтови за упознавање унајмљују педере да се дописују са мушкарцима  greengrin greengrin greengrin

хит! :) :) :) :bla: 0110_hahaha 0110_hahaha

:krstix: :krstix: :krstix:

БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА...

Цитат:

Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe,

da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka...

Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu...

Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne...

Брат Оби Ван

Подели на овим сајтовима

Ima svakakvog varanja.

нормално ...

најтужније варање од свих је бирати на полици месо са етикетом, ако схваташ шта хоћу да кажем.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...