Jump to content

Брак са девојком из Русије/Украјине/Белорусије

Оцени ову тему

Lion

Препоручена порука

ови што бирају ово ''месо'' из излога нису размажени, већ траже управо то - месо.

јадне су и те личности које пристају на то, а нису безвезе ти бракови уговорени и из користи.

да не кажем нешто горе и поменем криминалне радње купо-продаје белог робља.

u vreme kad su se naše prabake i pradeke venčavali 50% je bilo ugovorenih brakova jer se vodilo računa o mnogo čemu i ti brakovi jesu uspevali jer su ih ugovarale porodice...danas je to neka sasvim druga priča, na žalost više je kriminalnih radnji i ko zna čega sve ne...bolje i da ne mislim o tome...žalosno je što se sve svodi na kupoprodajni ugovor a ljubav je nešto na šta zaboravljamo, a upravo je ljubav ona koja nas spašava, zar ne?

јес, зато су ми и ти уговорени бракови ужасавајући.

мени боље да неко ископа срце зарђалом тупом кашиком, него да ме тера у тако нешто.

'тели једном, па их замало дигох у ваздух  :(

Подели на овим сајтовима

Ej sestrice... najbolje da pitate ove naše koji su oženjeni ruskinjama...evo ovaj dibiduskus je, a i gotovo svi koji odu na privremeni rad ostanu za stalno...sve zbog ruskinjica...

Iz muško-muških priča koje sam sa tim ljudima vodio...svodi se na to da su ruskinje zaista nešto posebno. Pre svega u krevetu i da su toliko mazne, a mi muškarci ipak to želimo, a ne da se bijemo i svađamo, mada i to je nekad lepo. Dok ne boli, ne može da voli...

U svakom slučaju jesu ruskinjice drugačije od srpkinja, toliko da su poželjnije...mada meni je u principu sve jedno...ipak više volim ove sa kojima mogu da se razumem..da pričam šale i tako... italijanke, romkinje, turkinje, balkanke,

moj brat od strica je radio 5 godina u Rusiji, i u to vreme bio ne oženjen..kad sam ga pitala da li bi oženio Ruskinju..reče '' ni u ludilu...'' i kad se vratio kući nakon nekog vremena oženio je Srpkinju koja mu je Bogu hvala podarila dva divna sina i koja ga prati u stopu kroz život..elem, nije sve u sexu ima nešto i u ljubavi, čini mi se...na kraju mislim da Srpkinje nisu toliko ratoborne i da umeju da predu kao mace ako znate kako da ih mazite

"Будите,дакле, мудри као змије и безазлени као голубови" (Мт.10,16)

Подели на овим сајтовима

Ja sam mišljenja da su i naši momci postali malo razmaženi...u Srbiji na jednog momka od 35-38 god dolazi 4 ženske osobe istih godina...tako da mogu da biraju...hoće im se, može im se...e, a sad i Ruskinje jer ne umeju da zvocaju na srpskom...ccc...mislim da nisu samo žene krive i da njihovi kriterijumi nisu toliko visoki kao muški..devojkama posle 35 '' pada cena'' i ako nije bila udavana obićno je pitaju '' šta joj fali?'' nisu uvek u pitanju stan, kola i sl...naši momci su na žalost zaboravili da osvajaju devojke i zaista ih u većini slučajeva tretiraju kao meso, po principu ako nećeš po mom ima koja hoće...na žalost većina momaka 0d 35 i više počinje da pati od kompleksa Petra Pana samo na žalost Zvončica je lik iz bajke a kad to shvate napune 5 banki i onda traže izgovore u društvu, roditeljima itd a ne mogu da priznaju da nisu imali petlju...pa im samo Ruskinje i Rumunke fale jer Srpkinje nisu dovoljno dobre, zato što Srpkinjama ne mogu da prodaju maglu... :(

Олга има 34.

Подели на овим сајтовима

Lepo,Maks,pa da te ženim,Ruskinjom   :nene:

Може,ломим се између Олге и Ане... :(

Олга! Нема шта да мислиш, види је Макс.

Па сад више нисам паметан,кад видим ове наше српкиње,како кукају,можда и изађем некој у сусрет... staniiiiiii

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

ови што бирају ово ''месо'' из излога нису размажени, већ траже управо то - месо.

јадне су и те личности које пристају на то, а нису безвезе ти бракови уговорени и из користи.

u vreme kad su se naše prabake i pradeke venčavali 50% je bilo ugovorenih brakova jer se vodilo računa o mnogo čemu i ti brakovi jesu uspevali jer su ih ugovarale porodice...danas je to neka sasvim druga priča, na žalost više je kriminalnih radnji i ko zna čega sve ne...bolje i da ne mislim o tome...žalosno je što se sve svodi na kupoprodajni ugovor a ljubav je nešto na šta zaboravljamo, a upravo je ljubav ona koja nas spašava, zar ne?

мени боље да неко ископа срце зарђалом тупом кашиком, него да ме тера у тако нешто.

'тели једном, па их замало дигох у ваздух  :(

mislim da si ti shvatio poentu za razliku od momaka koji ne koriste srce i glavu već neke druge organe  staniiiiiii

Подели на овим сајтовима

Lepo,Maks,pa da te ženim,Ruskinjom   dada

Може,ломим се између Олге и Ане... greengrin

Па сад више нисам паметан,кад видим ове наше српкиње,како кукају,можда и изађем некој у сусрет... :bla:

Ма пусти кукање. Макс, немој да се двоумиш. Погледај фотку, не буди луд.

Подели на овим сајтовима

Ja sam mišljenja da su i naši momci postali malo razmaženi...u Srbiji na jednog momka od 35-38 god dolazi 4 ženske osobe istih godina...tako da mogu da biraju...hoće im se, može im se...e, a sad i Ruskinje jer ne umeju da zvocaju na srpskom...ccc...mislim da nisu samo žene krive i da njihovi kriterijumi nisu toliko visoki kao muški..devojkama posle 35 '' pada cena'' i ako nije bila udavana obićno je pitaju '' šta joj fali?'' nisu uvek u pitanju stan, kola i sl...naši momci su na žalost zaboravili da osvajaju devojke i zaista ih u većini slučajeva tretiraju kao meso, po principu ako nećeš po mom ima koja hoće...na žalost većina momaka 0d 35 i više počinje da pati od kompleksa Petra Pana samo na žalost Zvončica je lik iz bajke a kad to shvate napune 5 banki i onda traže izgovore u društvu, roditeljima itd a ne mogu da priznaju da nisu imali petlju...pa im samo Ruskinje i Rumunke fale jer Srpkinje nisu dovoljno dobre, zato što Srpkinjama ne mogu da prodaju maglu... :bla:

Олга има 34.

uz '' podrijetlo'' to je još jedan od aduta  ;)

a kamo mere? 95-52-95? da li tako izgleda?  dada

greengrin

Подели на овим сајтовима

Lepo,Maks,pa da te ženim,Ruskinjom   ;)

Може,ломим се између Олге и Ане... greengrin

Па сад више нисам паметан,кад видим ове наше српкиње,како кукају,можда и изађем некој у сусрет... dada
Ja navijam za Ruskinje Max.Samo ti kreni...prema Olgi. :bla:
“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

'тели једном, па их замало дигох у ваздух  greengrin

mislim da si ti shvatio poentu za razliku od momaka koji ne koriste srce i glavu već neke druge organe  :bla:

не бих да будем ласциван, ал бира ЦЕЛА личност.  dada

ал јес, у праву си да није добро да само део личности доминира  ;)

Подели на овим сајтовима

Medo :)

па и мене неко да поФали, после оног дебакла са двоуглом  ;)

шалим се  :) greengrin :bla: dada

Ti si samo bio originalan - ali svakako da mi se tvoj pristup ovoj temi dopada više od ...Ratkovog  bleh

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

Lepo,Maks,pa da te ženim,Ruskinjom   dada

Може,ломим се између Олге и Ане... bleh

Па сад више нисам паметан,кад видим ове наше српкиње,како кукају,можда и изађем некој у сусрет... :)

Ма пусти кукање. Макс, немој да се двоумиш. Погледај фотку, не буди луд.

ма питај јел мош се проба  greengrin :bla: dada

шта ћеш ак оти се не свиди ;):) :)

Подели на овим сајтовима

Ja sam mišljenja da su i naši momci postali malo razmaženi...u Srbiji na jednog momka od 35-38 god dolazi 4 ženske osobe istih godina...tako da mogu da biraju...hoće im se, može im se...e, a sad i Ruskinje jer ne umeju da zvocaju na srpskom...ccc...mislim da nisu samo žene krive i da njihovi kriterijumi nisu toliko visoki kao muški..devojkama posle 35 '' pada cena'' i ako nije bila udavana obićno je pitaju '' šta joj fali?'' nisu uvek u pitanju stan, kola i sl...naši momci su na žalost zaboravili da osvajaju devojke i zaista ih u većini slučajeva tretiraju kao meso, po principu ako nećeš po mom ima koja hoće...na žalost većina momaka 0d 35 i više počinje da pati od kompleksa Petra Pana samo na žalost Zvončica je lik iz bajke a kad to shvate napune 5 banki i onda traže izgovore u društvu, roditeljima itd a ne mogu da priznaju da nisu imali petlju...pa im samo Ruskinje i Rumunke fale jer Srpkinje nisu dovoljno dobre, zato što Srpkinjama ne mogu da prodaju maglu... :bla:

Олга има 34.

uz '' podrijetlo'' to je još jedan od aduta  bleh

a kamo mere? 95-52-95? da li tako izgleda?  dada

greengrin

охо, доооооооооообре мере  ;):) :)
Подели на овим сајтовима

'тели једном, па их замало дигох у ваздух  greengrin

mislim da si ti shvatio poentu za razliku od momaka koji ne koriste srce i glavu već neke druge organe  :bla:

не бих да будем ласциван, ал бира ЦЕЛА личност.  dada

ал јес, у праву си да није добро да само део личности доминира  :)

mislim da smo se razumeli  bleh

naravno da je celokupna ličnost ta koja pronalazi put do druge ličnosti...e sad, koji je deo dominantan :) u to neću da ulazim  ;)

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...