Alimpije Написано Фебруар 5, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 5, 2010 Помаже бог браћо и сестре! Желим успех овом сајту као и свим посетиоцима овог сајта. Хтео бих да замолим да ако неко од браће и сестара може да ми помогне око налажења посла у Русији неком адресом, телефоном,сајтом,овде у Србији или Русији. Свака добронамерна сугестија и информација је добродошла. Хвала унапред! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gane Написано Фебруар 6, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 6, 2010 За легалне путеве,значи добијање радне визе или одговарајућег документа са тим правом незнам!Око мене је доста људи дуго година већ у Русији,али су право на рад стекли склапањем брака са Руским држављанима.Има их неколико који иду на по пар месеци,раде на "црно",врате се,па иду опет...Они то могу јер раде код наших људи који имају регистроване фирме у Русији...Ја бих покушао на тај начин,наћи некога ко је већ тамо,за почетак...Надам се да сам бар мало помогао! "Заповест је Господња да не останемо неми у временима кад је вера у опасности. Када је вера у питању нико нема право да каже, ко сам ја? Нико нема право да каже није моја ствар или то ме не занима. Камење ће завикати а ти зар да останеш нем и незаинтересован?" (Св. Теодор Студит) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Alimpije Написано Фебруар 7, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 7, 2010 Поздрав брате теби и велико хвала! Јесте тако је како кажеш ал ствар је у томе што ја не знам нити једну фирму нашег човека која ради тамо, нити неког ко ради тамо, па ако би мого да ми пошаљеш неку адресу, име или број телефона неке фирме или бр.телефона неког твог познаника који ради тамо на -пп- наравно ако ти није незгодно. Захвалан Алимпије! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gane Написано Фебруар 7, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 7, 2010 Дај ми неки дан да се распитам,ја немам ни од једног од њих телефон јер их овде чести виђам пошто сваких пар месеци дођу!Али да ти кажем унапред,сви одмах крену да кукају како је тешко итд...У сваком случају покушаћу! "Заповест је Господња да не останемо неми у временима кад је вера у опасности. Када је вера у питању нико нема право да каже, ко сам ја? Нико нема право да каже није моја ствар или то ме не занима. Камење ће завикати а ти зар да останеш нем и незаинтересован?" (Св. Теодор Студит) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pokajnik83 Написано Фебруар 7, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 7, 2010 ?????? ??? ????? ? ??????! ????? ????? ???? ????? ??? ? ???? ??????????? ???? ?????. ???? ??? ?? ??????? ?? ??? ???? ?? ????? ? ??????? ???? ?? ?? ??????? ??? ???????? ????? ? ?????? ????? ???????, ?????????,??????,???? ? ?????? ??? ??????. ????? ???????????? ????????? ? ??????????? ?? ??????????. ????? ???????! ?????? ???????????? ?????. ????? ????? ???? ? ?????? ???????????. И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
дибидусрус Написано Фебруар 11, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2010 Алимпије, ја сам московљанин у правом смислу те речи. Нисам гастарбајтер. Сада је криза . Посла у Русији нема. Има га више наго у Србији али на тако да сад треба да идеш у Русију. заборави на то. Добијање радне визе је мало, да извенеш зезнуто. Ако имаш успешног рођака или друга изволи у Русију. А тако никако. С нашим људима хаос. С њима ја например не радим. До кризе ја пошаљем 5-6 цивика ( резиме) и одма ме зове 4-5 фирме, Сви ме примају на посо а ја бирам ко је ближе и плаћа боље. Сад већ скоро годину не могу наћи посо. Мораш да се одрекнеш многих ствари ако оћеш у Русију. Русија није запад.Русија је нешто посебно. Нико ти неће рећи од Руса: Јо рођо ти си Србим, шта треба да ти помогнемо, ма разумемо те тамо је био рат (неки мисле и сад да се ратује у Србији) ајде да ти помогнемо. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Оливера Написано Фебруар 11, 2010 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2010 Чујем да многи наши желе у Сибир? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
дибидусрус Написано Фебруар 11, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2010 ????? ?? ????? ???? ???? ? ????????? ?? ???? ????? ??? ? ????? ??? ????. ???? ?? ??????? ????? ??????. ?? ?? ?? ????????, ? ?? ?? 3000 ?? ?? ??????. ? ?????? ????? ???? ? ??? ???? ???? ??? ??? ?? ?????? ? ???? ???? ????? ????????. ???? ?? ??? -40. ? ?? ????? ????. ???? ?? 1-2 ??????, ?? ???? ????? ?? ?? ???????.???? ?? ????? ???? ? ????????? ? ?????? , ?????????? ?????. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Alimpije Написано Фебруар 15, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 15, 2010 ????????, ?? ??? ??????????? ? ?????? ?????? ?? ????. ????? ????????????. ???? ?? ????? . ????? ? ?????? ????. ??? ?? ???? ???? ? ?????? ??? ?? ???? ?? ??? ????? ?? ???? ? ??????. ???????? ?? ??. ???????? ????? ???? ?? ????, ?? ??????? ???????. ??? ???? ???????? ?????? ??? ????? ?????? ? ??????. ? ???? ??????. ? ????? ?????? ????. ? ???? ?? ???????? ?? ?????. ?? ????? ?? ??????? 5-6 ?????? ( ??????) ? ???? ?? ???? 4-5 ?????, ??? ?? ??????? ?? ???? ? ?? ????? ?? ?? ????? ? ????? ????. ??? ??? ????? ?????? ?? ???? ???? ????. ????? ?? ?? ???????? ?????? ?????? ??? ???? ? ??????. ?????? ???? ?????.?????? ?? ????? ???????. ???? ?? ???? ???? ?? ????: ?? ???? ?? ?? ?????, ??? ????? ?? ?? ?????????, ?? ???????? ?? ???? ?? ??? ??? (???? ????? ? ??? ?? ?? ?????? ? ??????) ???? ?? ?? ?????????. ----------------------------------------------------------------------------------------------?????????? ??? ?????? ??? ???? ????? ???? ??? ??????????? ????? ??. ??? ?? ????? ?? ???? ????? ? ????? ?? ?? ??????? ???? ???????, ???? ???? ??? ????? ????? ???? ?? ????? ?? ?? ??????????. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
дибидусрус Написано Фебруар 16, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2010 Па обрне се неки послић... :smiley: Ево то ови сајтови за посо. hh.ru superjob.ru ulov-umov.ru Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Оливера Написано Фебруар 16, 2010 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2010 ????? ?? ????? ???? ???? ? ????????? ?? ???? ????? ??? ? ????? ??? ????. ???? ?? ??????? ????? ??????. ?? ?? ?? ????????, ? ?? ?? 3000 ?? ?? ??????. ? ?????? ????? ???? ? ??? ???? ???? ??? ??? ?? ?????? ? ???? ???? ????? ????????. ???? ?? ??? -40. ? ?? ????? ????. ???? ?? 1-2 ??????, ?? ???? ????? ?? ?? ???????.???? ?? ????? ???? ? ????????? ? ?????? , ?????????? ?????. ???? ????..???? ??? ? ? ?????? ???? ?? ???? ?? ?? ????? ???, ?????? ?????? ????????. ? ???? ?? ????? ? ???? ???? ?? ???????? ??????? ?? ??? ?? ????? ????? ????????. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
дибидусрус Написано Фебруар 16, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2010 Мора прво да се нађе фирма која прима сигурно радника, па тек онда да се дође у Русију. Друго, која вам је професија? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Фебруар 16, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2010 ????? ?? ????? ???? ???? ? ?????? ??? ???? ?? ???. ?????? ?? ??? ???????????. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
дибидусрус Написано Фебруар 17, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 17, 2010 Па тамо је супер, зашто? Нема цивилизације, подвизаваш се.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Фебруар 18, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2010 Па тамо је супер, зашто? Нема цивилизације, подвизаваш се.... Зависи све до личности. Мом брату је Сибир и његови услови доњео рак, и у новембру сахрану..тако да.. не по сваку цијену! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука