Jump to content

Narodna i "narodna"

Оцени ову тему

Препоручена порука

Шемсу је много волео мој покојни деда. Имао је плоче, које сам после слушао на грамофину на коме је игла била залепљена селотејпом.

Подели на овим сајтовима

Шемсу је много волео мој покојни деда. Имао је плоче, које сам после слушао на грамофину на коме је игла била залепљена селотејпом.

Шемса је била за мене у то време идол, сећам се да сам једва измолила родитеље да ме воде на концерт чак до Скопље на стадион били су сви тада из Јужног Ветра то је био мој доживљај...

Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру!

Подели на овим сајтовима

Упозорење: ако вако наставите, мораћете да платите одштету кад ми буду трансплантирали јетру. :)

Паре немам, ал' дам ти пола моје јетре, важи ?

• Волим 1

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

Паре немам, ал' дам ти пола моје јетре, важи ?

С обзиром на то да висиш на овој теми, сумњам да ћеш се квалификовати као донор. Али ипак ценим до неба великодушну понуду.  :blush:

Подели на овим сајтовима

Шемса је била за мене у то време идол, сећам се да сам једва измолила родитеље да ме воде на концерт чак до Скопље на стадион били су сви тада из Јужног Ветра то је био мој доживљај...

Знаш да су они скоро сви родом Лесковчани? :) И мени су били узор док сам свирао ...

Подели на овим сајтовима

Е, а јесте л' чули ову? :)

http://www.youtube.com/watch?v=seIE12gl1Xs

Ne znam kako generalno šaban stoji sa sevdalinkama ali meni se mnogo sviđa kako je otpjevao Sejmene

Без изворне очигледности Ничег нема самобитности ни слободе.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...