Sanja Т. Написано Новембар 22, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 22, 2013 Машта Како је користити,колико смемо да се препустимо и где су њене границе.Једни тврде да нам треба за развој и креације,а други да нас води директно у зло,тихо и неприметно...Волела бих да чујем ваше мишљење. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
MilanT Написано Новембар 22, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 22, 2013 Bez maste sta bi imali? Mnogi umetnici su mastali da bi stekli nesto. Dobro je mastat, Ali ko sto kazes moze da vodi I na zlo. Sad dje je tu granica ne znam; Sve zavisi od covjeka do covjeka. Sanja Т. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Новембар 22, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 22, 2013 Masta je bozanska osobina. Sanja Т. је реаговао/ла на ово 1 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Новембар 22, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 22, 2013 Објасни мало ,молим те,зашто Божанска.Ако имаш неке цитате Светих Отаца,била бих ти захвална. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђуро Станивук Написано Новембар 22, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 22, 2013 Машта је суперишка...ја и не знам друго да радим него да маштам...некад кад превише маштам, трошим клијентима много новаца на њиове куће и ентеријере, па ме смирују... DYNABLASTER, Никола Поповић, Срђан Ранђеловић and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Новембар 22, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 22, 2013 Добро,посао ти такав,вероватно. Само у 24 часа ,не мислиш само о послу . Ево шта сам нашла на тему http://pravoslavlje.spc.rs/broj/1035/tekst/stvaralacke-pomisli-i-zla-mastanja/ DYNABLASTER and Ђуро Станивук је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
blackcoffee Написано Новембар 22, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 22, 2013 U mom riječniku = svijetlost na kraju tunela. Срђан Ранђеловић, Sanja Т., keka and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 As above, so below. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Новембар 22, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 22, 2013 Кад ничег више нема ,ту је маштарење,јел у том смислу? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
blackcoffee Написано Новембар 22, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 22, 2013 Kod stanja svijesti totalnog pomračenja uma, dovoljna je jedna misao, jedno zrno te mašte. Sanja Т. је реаговао/ла на ово 1 As above, so below. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Новембар 22, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 22, 2013 Тако је,али опрости ,не схватам и даље шта хоћеш тачно да кажеш.Како је онда светло на крају тунела? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
blackcoffee Написано Новембар 22, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 22, 2013 Tvoj svijet ne dozvoljava moj pojam mašte. As above, so below. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Новембар 23, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 23, 2013 Добро ти нама дошао Ево још један веома користан линк: http://www.svetosavlje.org/biblioteka/DuhovnoUzdizanje/TerapijaDuseNevjarovic/Lat_TerapijaDuseNevjarovic12.htm Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Новембар 23, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 23, 2013 Добро ти нама дошао Ево још један веома користан линк: http://www.svetosavlje.org/biblioteka/DuhovnoUzdizanje/TerapijaDuseNevjarovic/Lat_TerapijaDuseNevjarovic12.htm Пардон,ДОБРОДОШЛА Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
keka Написано Новембар 23, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 23, 2013 Superiska tema :good2: a otkud ideja za ovu temu, masta masta moze svasta Sanja Т. је реаговао/ла на ово 1 "Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Новембар 23, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 23, 2013 Баш зато што може свашта,а нико не би о томе keka је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука