Jump to content

Pravoslavlje vs. sanjarenje i maštanje

Оцени ову тему

Препоручена порука

Машта

Како је користити,колико смемо да се препустимо и где су њене границе.Једни тврде да нам треба за развој и креације,а други да нас води директно у зло,тихо и неприметно...Волела бих да чујем ваше мишљење.  :)

Подели на овим сајтовима

Bez maste sta bi imali? Mnogi umetnici su mastali da bi stekli nesto. Dobro je mastat, Ali ko sto kazes moze da vodi I na zlo. Sad dje je tu granica ne znam; Sve zavisi od covjeka do covjeka. :)

Подели на овим сајтовима

Masta je bozanska osobina.

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

Машта је суперишка...ја и не знам друго да радим него да маштам...некад кад превише маштам, трошим клијентима много новаца на њиове куће и ентеријере, па ме смирују...

Подели на овим сајтовима

Добро,посао ти такав,вероватно.

Само у 24 часа ,не мислиш само о послу :)

Ево шта сам нашла на  тему http://pravoslavlje.spc.rs/broj/1035/tekst/stvaralacke-pomisli-i-zla-mastanja/

Подели на овим сајтовима

Superiska tema  :good2:  a otkud ideja za ovu temu, masta  :D  masta moze svasta  :aplauz:

"Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi."

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...