Драшко Написано Јун 10, 2014 Пријави Подели Написано Јун 10, 2014 Много маштам, шта би било када бих могао да упознам некога из прошлости. А када бих могао да упознам Брамса, можда бих био непристојан и замолио га да ме усвоји, иако имам дивне родитеље. Сигурно би ме волео као своје рођено дете, иако их није имао. Чувао би ме. Можда би ми нешто и скувао за ручак, увече би ме покрио да ми не буде хладно. Али он никога није имао. Али верујем да би волео свакога, и верујем да је у рају, макар само због овог става и онога што долази на 6:48 (али ипак преслушати цео став због контекста) gothic88nika, Grizzly Adams, ronin and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gothic88nika Написано Септембар 9, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 9, 2018 Malo sam zbunjena, ali happy zbog naziva teme... Ma, probacu... Hamburg-nostalgija xD ronin је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука