rasha Написано Фебруар 4, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 4, 2010 Прелистах на брзину теме, па пошто нисам нашао ништа слично, ево једног интересантног филма о води. http://www.youtube.com/watch?v=rjBQMbMhWtg&feature=PlayList&p=88BFA59AFF41E799&index=0&playnext=1 Ако, дакле, једете, ако ли пијете, ако ли што друго чините, све на славу Божију чините.(1. Кор 10, 31) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gane Написано Фебруар 5, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 5, 2010 Ми нажалост,у трци у борби са проблемима ово земаљским немамо баш много времена да се посветима неким питањима као што је ово, па нас често неке (обично логичне и разложне ствари) искрено зачуде, отворе неке нове видике,укажу на нешто очигледно,нешто чега нисмо били ни свесни да постоји као проблем, али у исти мах само је себи јасно и несмњиво,па то што га нисмо били свесни приписујем разлозима изнесеним на почетку ове реченице.Без воде се не може,Израел има водоводе којима се пијаћа вода доводи из Турске,замислите само ту инвестицију и раздаљину...Ту се већ на делу може констатовати да је већ доста давно вода за пиће уствари средство политичког притиска и манипулације! Често се може наићи на податак да је вода већ дуго у жижи интересовања као стратешки циљ,,и несмњиво је дад ће и будућности све више одређивати неку будућу глобалну политику светских сила,амера пре свега. "Заповест је Господња да не останемо неми у временима кад је вера у опасности. Када је вера у питању нико нема право да каже, ко сам ја? Нико нема право да каже није моја ствар или то ме не занима. Камење ће завикати а ти зар да останеш нем и незаинтересован?" (Св. Теодор Студит) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука