Jump to content

Вода

Оцени ову тему

rasha

Препоручена порука

Прелистах на брзину теме, па пошто нисам нашао ништа слично, ево једног интересантног филма о води.

http://www.youtube.com/watch?v=rjBQMbMhWtg&feature=PlayList&p=88BFA59AFF41E799&index=0&playnext=1

Ако, дакле, једете, ако ли пијете, ако ли што друго чините, све на славу Божију чините.(1. Кор 10, 31)

Подели на овим сајтовима

Ми нажалост,у трци у борби са проблемима ово земаљским немамо баш много времена да се посветима неким питањима као што је ово, па нас често неке (обично логичне и разложне ствари) искрено зачуде, отворе неке нове видике,укажу на нешто очигледно,нешто чега нисмо били ни свесни да постоји као проблем, али у исти мах само је себи јасно и несмњиво,па то што га нисмо били свесни приписујем разлозима изнесеним на почетку ове реченице.Без воде се не може,Израел има водоводе којима се пијаћа вода доводи из Турске,замислите само ту инвестицију и раздаљину...Ту се већ на делу може констатовати да је већ доста давно вода за пиће уствари средство политичког притиска и манипулације!

Често се може наићи на податак да је вода већ дуго у жижи интересовања као стратешки циљ,,и несмњиво је дад ће и будућности све више одређивати неку будућу глобалну политику светских сила,амера пре свега.

"Заповест је Господња да не останемо неми у временима кад је вера у опасности. Када је вера у питању нико нема право да каже, ко сам ја? Нико нема право да каже није моја ствар или то ме не занима. Камење ће завикати а ти зар да останеш нем и незаинтересован?"

(Св. Теодор Студит)

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...