Драгана. Написано Јун 6, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јун 6, 2014 Па ти рече слободно да те питамо, а нећеш да одговориш. Па ти ниси заслужио Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Јун 6, 2014 Пријави Подели Написано Јун 6, 2014 Да ли волиш алфа или омега мужјаке? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана. Написано Јун 6, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јун 6, 2014 Да ли волиш алфа или омега мужјаке? највише преферирам гама Никола Поповић, Сунчица. and Slavko... је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Јун 6, 2014 Пријави Подели Написано Јун 6, 2014 Моје мишљење је углавном и даље исто. На први поглед су ми поједини дјеловали ок, ( али први утисак углавном вара), а послије, читајући њихове коментаре и водећи дискусије са њима, могу да кажем да уопште нису онаквим каквим се представљају. Мада мислим да грешиш млада си и научићеш временом,много више треба од дискусије и конверзације овде на форуму да би се о некоме доносио коначан суд какав је...Живиш са укућанима по двадесет и кусур година па дође време да их понекад не познајеш...Али ок човек учи док је жив...Хвала на одговору! Vladimir Vlada and Sanja Т. је реаговао/ла на ово 2 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана. Написано Јун 6, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јун 6, 2014 Мада мислим да грешиш млада си и научићеш временом,много више треба од дискусије и конверзације овде на форуму да би се о некоме доносио коначан суд какав је...Живиш са укућанима по двадесет и кусур година па дође време да их понекад не познајеш...Али ок човек учи док је жив...Хвала на одговору! Е, видиш управо то. Говорите ми како можеш да судиш када их и не познајеш како треба, а како ви можете да судите да ли сам у праву или не, само зато што сам млада? Сунчица. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана. Написано Јун 6, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јун 6, 2014 Зашто сада то учитељице? јер ниси урадио домаћи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Јун 6, 2014 Пријави Подели Написано Јун 6, 2014 Е, видиш управо то. Говорите ми како можеш да судиш када их и не познајеш како треба, а како ви можете да судите да ли сам у праву или не, само зато што сам млада? Судити је једно а констатација је друго...Ја сам констатовала да јако брзо оцењујеш људе и доносиш "ти" суд о њима не ја, за мене су сви ок ..Поједине су ми драге а са појединима сам на некој дистанци што је и нормално,немогу бити кул са свима нити могу бити сви супер према мени што је и нормално...Знаш тешка је реч лицемеран за некога кога не познајеш лично ипак је ово виртуелан свет и ко од нас може гарантовати 100% ко стоји и за твоје фотке или иза моје...Тако да само опуштено а да си млада то стоји и то подоста од мене тако да сваке године доносе своје искуство,знање и мудрости.. Без љутиш! Sanja Т. је реаговао/ла на ово 1 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана. Написано Јун 6, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јун 6, 2014 Судити је једно а констатација је друго...Ја сам констатовала да јако брзо оцењујеш људе и доносиш "ти" суд о њима не ја, за мене су сви ок ..Поједине су ми драге а са појединима сам на некој дистанци што је и нормално,немогу бити кул са свима нити могу бити сви супер према мени што је и нормално...Знаш тешка је реч лицемеран за некога кога не познајеш лично ипак је ово виртуелан свет и ко од нас може гарантовати 100% ко стоји и за твоје фотке или иза моје...Тако да само опуштено а да си млада то стоји и то подоста од мене тако да сваке године доносе своје искуство,знање и мудрости.. Без љутиш! Не се љутим, али вјеруј ми, није потребно неко дугогодишње искуство, да би читао између редова. не можеш ти у једном посту рећи '' сунце је жуто'', а у другом '' сунце је зелено''. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Јун 6, 2014 Пријави Подели Написано Јун 6, 2014 Не се љутим, али вјеруј ми, није потребно неко дугогодишње искуство, да би читао између редова. не можеш ти у једном посту рећи '' сунце је жуто'', а у другом '' сунце је зелено''. Да али искуство понекад каже не читај оно што пише,па чак и оно што је међу редова,не слушај и оно што кажу већ оно што се прећути.. Sanja Т. је реаговао/ла на ово 1 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана. Написано Јун 6, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јун 6, 2014 Да али искуство понекад каже не читај оно што пише,па чак и оно што је међу редова,не слушај и оно што кажу већ оно што се прећути.. Не бих се сложила, ал ајд Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Јун 6, 2014 Пријави Подели Написано Јун 6, 2014 ако те не мрзи, могла би написати коју реч о Швајцарској https://www.pouke.org/forum/topic/17601-%D1%81%D0%B2%D0%B0%D0%BA%D0%BE%D0%B4%D0%BD%D0%B5%D0%B2%D0%BD%D0%B8-%D0%B6%D0%B8%D0%B2%D0%BE%D1%82-%D1%83-%D1%80%D0%B0%D0%B7%D0%BD%D0%B8%D0%BC-%D0%B7%D0%B5%D0%BC%D1%99%D0%B0%D0%BC%D0%B0-%D1%81%D0%B2%D0%B5%D1%82%D0%B0-%D0%B8%D1%81%D0%BA%D1%83%D1%81/ RYLAH and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 2 Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана. Написано Јун 6, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јун 6, 2014 Па не мрзи ме.. Што се тиче географских података, то можете наћи на нету. Ја живим у кантону Берн. Заиста лијеп град. Што се тиче посла- има га, за свакога ко хоће да ради. За ауслендере без знања њемачког језика, углавном почињу са неким пословима на сатницу, а сатница је од 18-30 ( не знам тачно колико) франака, живот је скуп, али иначе у Цириху је скупље него овдје. Велика је потражња за људима из медицинске струке, то је веома тражено. Што се тиче излазака, не бих знала рећи, јер слабо излазим, али имају ту неке наше дискотеке, нпр дискотека Палма. Људи су љубазни и поштени. Уредно је веома, и имају честе контроле по бусевима Жика, RYLAH and Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Јун 6, 2014 Пријави Подели Написано Јун 6, 2014 звучи фино Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Јун 6, 2014 Пријави Подели Написано Јун 6, 2014 Драгана да ли волиш филмове да гледаш ? Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана. Написано Јун 6, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јун 6, 2014 Драгана да ли волиш филмове да гледаш ? Наравно, али углавном комедије, од хорора и дан данас имам трауме Slavko... and Жика је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука