Jump to content

Слободно ме питајте.

Оцени ову тему

Препоручена порука

С обзиром да овдје има доста људи који не могу да ме '' сваре'' , сигурна сам да бисте вољели нешто да ме питате или кажете, а до сада то нисте учинили, па, ево вам прилике. Радо ћу одговорити а сва ваша питања, недоумице и критике. ;)

Подели на овим сајтовима

Ја не спадем у оне који имају проблема са варењем, али ипак ћу да постављам питања.

Који шампон користиш?

Шампон од пива :) 

п.с. мора да имаш добар желудац :)

Подели на овим сајтовима

Вазда сам се питао што је Душан посмењивао све оне старије велможе и поставио млађу екипу властеле, што је допринело пропасти царства после његове смрти, па ако би то могла да ми одговориш, био бих ти захвалан.

Исто, пре неки дан смо се на оној теми свађали у вези аутентичности оних холандских и француских средњевековних мапа, па бих те најљубазније замолио да о томе прозбориш коју.

Најзад (и нећу више за сада, обећавам), колико ми је паметно то што вазда носим црна одела или нешто што иде на тамно? Често чујем да је баш безвезе и да изгледам ко неки мрачњак, ал мени се свиђа.

Ето, то је за почетак. Унапред хвала на одговорима.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

Вазда сам се питао што је Душан посмењивао све оне старије велможе и поставио млађу екипу властеле, што је допринело пропасти царства после његове смрти, па ако би то могла да ми одговориш, био бих ти захвалан.

Исто, пре неки дан смо се на оној теми свађали у вези аутентичности оних холандских и француских средњевековних мапа, па бих те најљубазније замолио да о томе прозбориш коју.

Најзад (и нећу више за сада, обећавам), колико ми је паметно то што вазда носим црна одела или нешто што иде на тамно? Често чујем да је баш безвезе и да изгледам ко неки мрачњак, ал мени се свиђа.

Ето, то је за почетак. Унапред хвала на одговорима.

1. Можда јер је ћакнут?

2, Нисам школовала.

3, Па, можеш ти да носиш бенетон мајице, и розе панталонице. Ипак, више би ми пријало да ми кажу да сам мрачњак, него геј.

Подели на овим сајтовима

С обзиром да овдје има доста људи који не могу да ме '' сваре'' , сигурна сам да бисте вољели нешто да ме питате или кажете, а до сада то нисте учинили, па, ево вам прилике. Радо ћу одговорити а сва ваша питања, недоумице и критике. ;)

1 -  koji su ti koji ne mogu da te svare?

2 - pricas na ijekavici, odakle si porijeklom?

Подели на овим сајтовима

С обзиром да овдје има доста људи који не могу да ме '' сваре''

Зашто толико брзо доносиш одлуке о појединим људима на форуму по теби су час ок час су лицемери (ово сам видела у посту ваше мишљење о форумашима)?

Хвала унапред! 8086.gif

Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру!

Подели на овим сајтовима

Зашто толико брзо доносиш одлуке о појединим људима на форуму по теби су час ок час су лицемери (ово сам видела у посту ваше мишљење о форумашима)?

Хвала унапред! 8086.gif

Моје мишљење је углавном и даље исто. На први поглед су ми поједини дјеловали ок, ( али први утисак углавном вара), а послије, читајући њихове коментаре и водећи дискусије са њима, могу да кажем да уопште нису онаквим каквим се представљају. :)

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...