vinston Написано Јун 11, 2009 Пријави Подели Написано Јун 11, 2009 od kada su ti podaci ? Istina je da Japan ima najbrzi net, kada se gleda prosek stanovnishtva, ali mislim da je ta brzina mnogo mnogo veca negto shto je prikazana. Pa samo preko satelita se brze skidaju podaci nego shto hard uspe da upishe.. Ti,budalo!Zamišljaš da ja cvetam da bih bio viđen?Cvetam zbog sebe,jer mi to pričinjava zadovoljstvo,ne zbog drugih!Moja radost se sastoji u mom postojanju,mom cvetanju! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Alefshin Написано Јун 11, 2009 Гости Пријави Подели Написано Јун 11, 2009 od kada su ti podaci ?Istina je da Japan ima najbrzi net, kada se gleda prosek stanovnishtva, ali mislim da je ta brzina mnogo mnogo veca negto shto je prikazana. Pa samo preko satelita se brze skidaju podaci nego shto hard uspe da upishe..?? ????????? ????? ??. ????? ??, ???? ????, ?? ?????? ?????, ???? ?? ???? ????????... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јун 11, 2009 Пријави Подели Написано Јун 11, 2009 otprilike :cheesy2: velike je obmana sloboda na internetu.Da. mada kod nas to josh nije zazivelo. Nekada prosto volim shto smo toliko konzervativni i zaostali poneki put me uvati ludilo pa viknem "joj, sto volim sto sam primitivan!", ljudi se malo zblanu ...cuo sam negde, mislim da je neki film ili serija u pitanju, slabo sam sa TV-om ... ali mi se odma omililo ????? ???? ??? ? ????? ?????????? ?? ??????? ???????? download ?????? ????? ??????????????( 15??/?), ????? ????? ????? ? ?????????, ??????? ?? ????????! ??? ?? ??? ?? 17. ?????, ??? ?? ??? ???? ?? ??? ??? ??? ???? ???? ????? ?????????? ????? 1??/?...da, to je ono sto pricam o "sve sto nije trenutno, presporo je" tome ide svet, u konzumaciju, ne u zivot ...meni treba taj instant prikaz, mada se secam i vremena kad mi je komp ko kliziste radio, u eonima mislim da sam onda bio srecniji bez toliko kompa, interneta i mobilnog. nije ni vazno odakle statistika, ionako laze mi smo najjakiji 8) :cheesy1: клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
NenadM Написано Јул 2, 2009 Пријави Подели Написано Јул 2, 2009 wlan 550 kbps <iframe src ="http://www.intercom.rs/duboka.html" height=300 width=500 scrolling=yes dir></iframe> Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
NenadM Написано Јул 2, 2009 Пријави Подели Написано Јул 2, 2009 <iframe src ="http://www.intercom.rs/duboka.html" height=300 width=500 scrolling=yes></iframe> Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Izida Написано Јул 16, 2009 Гости Пријави Подели Написано Јул 16, 2009 Prvo sam koristila dial up,ne daj Boze,nikome!Pa sam u Kg koristila Wi-Fi,vise je nego brz,ali poprilicno osetljiv na vremenske nepogode.Sad,hvala Bogu,imam adsl 1024/128Kb/s,tata mi se isprsio.Sad sam presrecna i prezadovoljna.Jos samo da me naucite da skidam serije i filmove. 1414_feel Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nikadel Написано Август 6, 2009 Пријави Подели Написано Август 6, 2009 ja bih otvorio temu "vasa veza sa stvarnim svetom" .... Vise volim da me mrze zbog onog sto jesam,nego da me vole zbog necega sto nisam. Kurt Cobain Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Август 13, 2009 Пријави Подели Написано Август 13, 2009 слободно и само напред 0205_whistling клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Октобар 12, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 12, 2009 evo brzina u svetu....up i download....litvanija prva po uploadu...nije čudo što je demonoid tamo...a bugari su me šokirali.... preuzeto sa http://www.speedtest.net/global.php Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Alefshin Написано Октобар 12, 2009 Гости Пријави Подели Написано Октобар 12, 2009 ja bih otvorio temu "vasa veza sa stvarnim svetom" .... 0104_cheesy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Alefshin Написано Октобар 12, 2009 Гости Пријави Подели Написано Октобар 12, 2009 evo brzina u svetu....up i download.... Баш смо килави...Него, јесте ли чули за неко `пумпање` адсл брзина у скором року. За исти новац, наравно... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Октобар 12, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 12, 2009 čuo sam da od 1mb ide na 1,5 za iste pare...sbb je već to uradio a adsl je do sad bilo kad sbb to uradi sledećeg meseca i oni prate...ali sbb je još pre par meseci prešo sa 1 na 1,5 za istu kintu a adsl stoji.... Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Октобар 12, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 12, 2009 pri tom kradu protok samo tako...ja sam na 1mb-128 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Alefshin Написано Октобар 12, 2009 Гости Пријави Подели Написано Октобар 12, 2009 ?uo sam da od 1mb ide na 1,5 za iste pare...sbb je ve? to uradio a adsl je do sad bilo kad sbb to uradi slede?eg meseca i oni prate...ali sbb je još pre par meseci prešo sa 1 na 1,5 za istu kintu a adsl stoji.... ? ??????? ?????? ?? ??? ? ??? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Октобар 12, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 12, 2009 mora da pitam druga.... Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука