Jump to content

Ваша веза са виртуелним светом

Оцени ову тему

Guest Alefshin

Препоручена порука

• Одговори 36
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

???? ?? ???? 1024/128

takodje, samo da mi je up barem 256 bio bih veseliji :)Mada kada vidim ludjake preko bare da ne spominjem japan gde se brzina meri u T-u, vrtoglavica me najednom uhvati.

Ti,budalo!Zamišljaš da ja cvetam da bih bio viđen?Cvetam zbog sebe,jer mi to pričinjava zadovoljstvo,ne zbog drugih!Moja radost se sastoji u mom postojanju,mom cvetanju!

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest свештеник Иван Цветковић

Како живим на селу и немамо могућности за адсл, ипак имам срећу да имамо бежични интернет. Брзина је око 380-400 кб/с, и мени је то сасвим довољно.

Подели на овим сајтовима

Pa sve zavisi za shat ti treba. Ako cesh da skidash filmove onda je to slabo. ali za svakodnevno surfovanje je odlichno. U stvari dobar je i ovako, samo shto bi smo mi odmah da i gledamo neki film kada se pojavi, pa moramo malo na strpljenju da poradimo :)

Ti,budalo!Zamišljaš da ja cvetam da bih bio viđen?Cvetam zbog sebe,jer mi to pričinjava zadovoljstvo,ne zbog drugih!Moja radost se sastoji u mom postojanju,mom cvetanju!

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest свештеник Иван Цветковић

Pa sve zavisi za shat ti treba. Ako cesh da skidash filmove onda je to slabo. ali za svakodnevno surfovanje je odlichno. U stvari dobar je i ovako, samo shto bi smo mi odmah da i gledamo neki film kada se pojavi, pa moramo malo na strpljenju da poradimo :)

????? ?? ???? ??? ??? ?? ??????? ????????  :) ???? ?? ????, ?? ??? ???????...  :)
Подели на овим сајтовима

moja je kablovska 3072/256 O:)

skidam nesto non-stop, a i drzim se maksime jednog rusa, sto se racunara tice: sve sto nije trenutno, presporo je :mad:

napatio sam se za zivota previse dial-upa (od 1993. do 2006.), evo treca godina na kablu, pa sad teram samo fluidno, i nista ispod toga.

Подели на овим сајтовима

moja je kablovska 3072/256 O:)skidam nesto non-stop, a i drzim se maksime jednog rusa, sto se racunara tice: sve sto nije trenutno, presporo je :onapatio sam se za zivota previse dial-upa (od 1993. do 2006.), evo treca godina na kablu, pa sad teram samo fluidno, i nista ispod toga.

koliko to placash s obzirom da ti je bedan ap ?ALi to je normalnu u ovoj zemlji, gde gledaju da ti ukradu gde god stignu...

Подели на овим сајтовима

koliko to placash s obzirom da ti je bedan ap ?

ALi to je normalnu u ovoj zemlji, gde gledaju da ti ukradu gde god stignu...

http://www.sbb.rs/cms/view.php?id=358

kakve veze ima sto oni kradu, moje je da brinem da glasam za nekog ko ce da ukine kradju :)

inace mi ne treba visok apload, ne znam ni cemu bih ga trosio ;)

------------------------------------------------------------------------

EP protiv isklju?ivanja interneta piratima

07. maj 2009. u 16.07

Evropski parlament odbacio je zajedni?ki pokušaj vlada evropskih država da se zabrani ilegalno skidanje muzike i filmova sa interneta.

Parlament je sa 407 glasova protiv i 57 glasova za odbacio predlog kojim bi se francuskim vlastima dozvolilo da obustave internet konekciju korisnicima koji skidaju ilegalne kopije filmova i muzike sa interneta. Poslanici EP zauzeli su stav da se ne mogu uvoditi restrikcije koje bi mogle da ograni?e osnovna prava i slobode korisnicima, ukoliko nije prethodno doneta sudska odluka. Evropska komesarka za telekomunikacije Vivijen Reding izjavila je posle glasanja da je odluka EP zna?ajana „za ponovno uspostavljanje osnovnih prava evropskih gra?ana”.

Takva odluka EP blokirala je usvajanje šireg paketa mera za reforme sektora telekomunikacija u svim državama ?lanicama EU. Mere uklju?uju i napore da se obezbedi bolja zaštita privatnosti i potroša?kih prava, kao i pove?anje konkurentnosti u pružanju telefonskih usluga preko interneta.

Glavni zagovornici ograni?avanja pristupa internetu su filmske i muzi?ke kompanije, koje trpe najve?u štetu zbog skidanja ilegalnih materijala sa interneta.

Francuski predsednik Nikola Sarkozi dao je glavnu politi?ku podršku da se omogu?i usvajanje takvog zakona, ali evropski parlamentarci su to ipak odbacili. (Tanjug)

znaci veliki brat u najavi zamalo :)

Подели на овим сајтовима

Имам вајрлес прикључак-антену , кабловски такође преко кога идем тренутно .

Антену ме мрзи да подешавам , а кабловски сам лимитирао потрошњу , с обзиром на свецку кризу мора се водити рачуна.

:cheesy1:

Имам могућност и за АДСЛ , ал сад поред ово двоје шта ће ми то.

Кад ми не ради комп , или кад не могу да га користим идем преко мобилног(П.С. зна ли неко колико то кошта , још нисам добио рачун?   :(   ).

Подели на овим сајтовима

koliko to placash s obzirom da ti je bedan ap ?

ALi to je normalnu u ovoj zemlji, gde gledaju da ti ukradu gde god stignu...

http://www.sbb.rs/cms/view.php?id=358

kakve veze ima sto oni kradu, moje je da brinem da glasam za nekog ko ce da ukine kradju :)

inace mi ne treba visok apload, ne znam ni cemu bih ga trosio :rstar:

EP protiv isklju?ivanja interneta piratima

07. maj 2009. u 16.07

Evropski parlament odbacio je zajedni?ki pokušaj vlada evropskih država da se zabrani ilegalno skidanje muzike i filmova sa interneta.

Parlament je sa 407 glasova protiv i 57 glasova za odbacio predlog kojim bi se francuskim vlastima dozvolilo da obustave internet konekciju korisnicima koji skidaju ilegalne kopije filmova i muzike sa interneta. Poslanici EP zauzeli su stav da se ne mogu uvoditi restrikcije koje bi mogle da ograni?e osnovna prava i slobode korisnicima, ukoliko nije prethodno doneta sudska odluka. Evropska komesarka za telekomunikacije Vivijen Reding izjavila je posle glasanja da je odluka EP zna?ajana „za ponovno uspostavljanje osnovnih prava evropskih gra?ana”.

Takva odluka EP blokirala je usvajanje šireg paketa mera za reforme sektora telekomunikacija u svim državama ?lanicama EU. Mere uklju?uju i napore da se obezbedi bolja zaštita privatnosti i potroša?kih prava, kao i pove?anje konkurentnosti u pružanju telefonskih usluga preko interneta.

Glavni zagovornici ograni?avanja pristupa internetu su filmske i muzi?ke kompanije, koje trpe najve?u štetu zbog skidanja ilegalnih materijala sa interneta.

Francuski predsednik Nikola Sarkozi dao je glavnu politi?ku podršku da se omogu?i usvajanje takvog zakona, ali evropski parlamentarci su to ipak odbacili. (Tanjug)

znaci veliki brat u najavi zamalo :)

Srecno ti bilo na glasanju  ;)

AKo ako, kada chujem ovu gomilu debila na jednom  mesto prevrne mi se sve u stomaku. Najgore u celom sluchaju je shto to rade velike korporacij koje drze ceo svet. Ali polako cemo ih oblikovati u nash sistem, pa ce morati da se povinuju. Drago mi je da ima razumnih ljudi koji ipak gledaju globalno, a nema tereorije da se uvedu restrikcije. Zar su toliko maloumni da misle da to mogu da urade. Kada bi bila veca privatnost privatnog korisnika mogli bi da pregovaramo! Da se ugledaju velike muzichke korporacije na bend "Radiohead" neke stvari bi im bile jasnije. Ali problem je taj shto oni u tom sluchaju nisu imali profit. To ih je najvishe zabolelo. Ili mozda da se ugledaju na servis YouTube koji ima svetske premijere filmova na netu!!!

Zivela Piraterija!!!

Подели на овим сајтовима

Srecno ti bilo na glasanju  ;)

AKo ako, kada chujem ovu gomilu debila na jednom  mesto prevrne mi se sve u stomaku. Najgore u celom sluchaju je shto to rade velike korporacij koje drze ceo svet. Ali polako cemo ih oblikovati u nash sistem, pa ce morati da se povinuju. Drago mi je da ima razumnih ljudi koji ipak gledaju globalno, a nema tereorije da se uvedu restrikcije. Zar su toliko maloumni da misle da to mogu da urade. Kada bi bila veca privatnost privatnog korisnika mogli bi da pregovaramo! Da se ugledaju velike muzichke korporacije na bend "Radiohead" neke stvari bi im bile jasnije. Ali problem je taj shto oni u tom sluchaju nisu imali profit. To ih je najvishe zabolelo. Ili mozda da se ugledaju na servis YouTube koji ima svetske premijere filmova na netu!!!

Zivela Piraterija!!!

otprilike  ;) al zato ima deo na liturgiji gde se molimo za vlastodrsce ... Bog dao, Bog uzeo :)

cisto sumnjam da cemo doci na tu slobodu. ako i dodjemo to ce biti samo da se opustimo, kao primirje pred buru. velike je obmana sloboda na internetu.

generalno, sloboda je cudna stvar, ni ne znamo koliko ne znamo. postoje pitanja koja se ne mogu ni zamisliti, samim tim ni postaviti, posto ne znamo ni one cinjenice koje ih drze, i teraju na postavljanje pitanja.

iz neznanja sav greh.

Подели на овим сајтовима

Srecno ti bilo na glasanju  :)

Zivela Piraterija!!!

otprilike  :)velike je obmana sloboda na internetu.
Da. mada kod nas to josh nije zazivelo. Nekada prosto volim shto smo toliko konzervativni i zaostali :)

Подели на овим сајтовима

• Гости

Читам мало пре у Свету компјутера да најбржу просечну download брзину имају јужнокорејанци( 15Мб/с), затим следи Јапан и занимљиво, четврта је Румунија! САД су тек на 17. месту, што се нас тиче ко зна где смо мада мене лично задовољава мојих 1Мб/с...

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...