Гости Guest Написано Јун 2, 2014 Гости Пријави Подели Написано Јун 2, 2014 Samsung je predstavio prvi komercijalni smartphone koji će koristiti Tizen open-source platformu na svojem uređaju Samsung Z. Najveći proizvođač mobilnih uređaja koji koristi Googleov Android, nakon kamera i pametnih satova ukomponirat će Tizen mobilni operativni sustav u svoj novi uređaj Samsung Z čime će konkurirati Androidu, Microsoftovom Windows Phoneu i Appleovom iOS-u. Novi Z uređaj spada u premium kategoriju s 4.8 inčnim 720p AMOLED zaslonom, 2.3 GHz quad-core procesorom i 8 MP kamerom. Kao i njegov “brat” Galaxy 5, ovaj uređaj će imati i senzor otiska prstiju. остатак текста и слике на http://www.zimo.co/samsung/samsung-predstavio-svoj-prvi-smartphone-s-tizen-operativnim-sistemom/8965#.U4w_tHKSx8E Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јун 2, 2014 Гости Пријави Подели Написано Јун 2, 2014 Има ли још неки оперативни ситем поред IOS-a, Android-a и Windows phone-a будућност? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јун 2, 2014 Пријави Подели Написано Јун 2, 2014 И Мајкрософт види да је трећи оперативни систем превише. Виндоуз Фоун, колко год да је добар и угодан за коришћење, ипак је превише и за кориснике и за произвођаче програма и игрица. Ајоес ће да опстане јер је амерички, а САД је највеће тржиште за технологије и диктира трендове целом свету. Андроид ће да опстане јер је незаменљив већ. Ал трећи тешко да ће моћи да опстане, сем ако не донесе неке револуционарне новине или ако један од ова два не крене да посустаје, а то тешко да ће да се деси, јер Андроид развијају буквално у целом свету корисници који оће да прчкају, па то после Гугл покупи за џ, а Ајоес најјача компанија што се тиче високе технологије. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Јун 2, 2014 Пријави Подели Написано Јун 2, 2014 Navijam za Windows Phone da opstane. Jedini OS koji je dostojni predstavnik druge decenije dvadeset prvog veka u smislu UX-a. Tehnološki su sva tri vrlo solidni i manje više podjednaki. Problem Win-a su aplikacije, što reče Ril, i tu će budućnost reci svoje. A o samsungu ne bih da pričam, pošto sam lepo vaspitan. Млађони and Srdjan је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Јун 2, 2014 Пријави Подели Написано Јун 2, 2014 Uzgred, večeras počinje Apple developer konferencija, WWDC 2014. Spremio sam pivo. Crveni Baron and Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јун 2, 2014 Пријави Подели Написано Јун 2, 2014 Uzgred, večeras počinje Apple developer konferenija, WWDC 2014. Spremio sam pivo. Мислим да има бољих начина да се проведе вече, посебно као имаш пиво при руци. И посебно што се ради о Епловој конференцији Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука