Jump to content

Ширите добре вибрације

Оцени ову тему

Препоручена порука

Društvo, ajde da ovde delimo jedni sa drugima radosti koje doživimo u toku dana. Kad sa nekim podelimo radost, ona se umnožava. O radostima je uvek lepo pričati. Znači, pričamo jedni drugima lepe dogadjaje, od najsitnijih do nekih malo krupnijih.. Izvolite, proglašavam temu otvorenom.. 0205_whistling

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest свештеник Иван Цветковић

Данас сам баш био радостан, дошао ми мој кум са кумом и са њим дошао баћушка, свештеник Андреј из Санкт Петерсбурга са својом супругом, матушком Ирином. Мене баш било лепо. 0205_whistling

Подели на овим сајтовима

Свиђа ми се тема!

Данас смо се сви окупили на молитвеном ручку за покој душе мом деди, већ је прошло 40 дана.

Повод у једну руку и није радостан, али у другу руку и јесте!

Мора да је био срећан кад нас је видио одозго...

Подели на овим сајтовима

Ја не знам што бих туговао , ето сањао сам страшни суд, било је страшно, једна колона људи иде у једном правцу а друга у супротном.

Једни су некако као замагљени , тужни , збуњени и уплашени , ћуте, али види се по њима да су некако баш покварени , а друга колона нормалан свет , весео, разговарају , осећа се радост међу њима као оно после литургије када седну људи да попију кафу.И тако једни одоше на једну а други на другу страну , и мимоишли су се, ал само се погледају , као ми на телевизор кад гледамо или они из телевизора на нас, ал не учествујемо у дружби једни с другима.

Ето , па ко се не би ондак радовао...

Подели на овим сајтовима

hvala svima,Bog vas blagoslovio ...i umnožio........ :drugarstvo::)1324_womenshttps://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/smil443643319dc3d.gif 319.gif 319.gif 319.gif

Постављена слика

Постављена слика

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

hvala svima,Bog vas blagoslovio ...i umnožio........ 1324_womenshttps://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/smil443643319dc3d.gif 319.gif 319.gif 319.gif 319.gif 319.gif

Постављена слика

Постављена слика

:drugarstvo:

e gde ih samo na?eš  :)

a ovo je samo za Stašu

Постављена слика

Želiš li biti mudar, nauči razumno pitati, pažljivo slušati, mirno odgovarati - i prestani govoriti kad se ništa više nema reći.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...