Pantelija Написано Август 21, 2009 Пријави Подели Написано Август 21, 2009 Društvo, ajde da ovde delimo jedni sa drugima radosti koje doživimo u toku dana. Kad sa nekim podelimo radost, ona se umnožava. O radostima je uvek lepo pričati. Znači, pričamo jedni drugima lepe dogadjaje, od najsitnijih do nekih malo krupnijih.. Izvolite, proglašavam temu otvorenom.. 0205_whistling Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Цветковић Написано Август 21, 2009 Гости Пријави Подели Написано Август 21, 2009 Данас сам баш био радостан, дошао ми мој кум са кумом и са њим дошао баћушка, свештеник Андреј из Санкт Петерсбурга са својом супругом, матушком Ирином. Мене баш било лепо. 0205_whistling Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bilja Написано Август 21, 2009 Пријави Подели Написано Август 21, 2009 Свиђа ми се тема! Данас смо се сви окупили на молитвеном ручку за покој душе мом деди, већ је прошло 40 дана. Повод у једну руку и није радостан, али у другу руку и јесте! Мора да је био срећан кад нас је видио одозго... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Август 21, 2009 Пријави Подели Написано Август 21, 2009 ja sam u iščekivanju sutrašnje proslave ćerkinog rodjendana.....aleluja 0205_whistling Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Август 21, 2009 Пријави Подели Написано Август 21, 2009 Ја не знам што бих туговао , ето сањао сам страшни суд, било је страшно, једна колона људи иде у једном правцу а друга у супротном. Једни су некако као замагљени , тужни , збуњени и уплашени , ћуте, али види се по њима да су некако баш покварени , а друга колона нормалан свет , весео, разговарају , осећа се радост међу њима као оно после литургије када седну људи да попију кафу.И тако једни одоше на једну а други на другу страну , и мимоишли су се, ал само се погледају , као ми на телевизор кад гледамо или они из телевизора на нас, ал не учествујемо у дружби једни с другима. Ето , па ко се не би ондак радовао... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Izida Написано Август 22, 2009 Гости Пријави Подели Написано Август 22, 2009 Biljo,zao mi je zbog tvog dede! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Izida Написано Август 22, 2009 Гости Пријави Подели Написано Август 22, 2009 ja sam u iš?ekivanju sutrašnje proslave ?erkinog rodjendana.....aleluja 0110_hahaha Nek ti je crvenilo kcerkin rodjendan!Daj jedno pivo,brate! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Август 22, 2009 Пријави Подели Написано Август 22, 2009 izvoli............. Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Izida Написано Август 22, 2009 Гости Пријави Подели Написано Август 22, 2009 Hvala!Zdrav si mi,brother! smil41cb5615a0b72.gif Nek ti je ziva,zdrava,lepa,srecna,zadovoljna...!I nek joj Bog svako dobro da! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest nikolastojanoviccuprija Написано Август 22, 2009 Гости Пријави Подели Написано Август 22, 2009 Nek je mala princeza ziva i zdrava 1000 godina i neka je BOG Dragi cuva !!! 0510_music 0104_cheesy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Pantelija Написано Август 22, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Август 22, 2009 Mozarte, neka ti je ćera zdrava, srećna i Bogom čuvana uvek.. Svako dobro i njoj i vama ostalima.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Август 22, 2009 Пријави Подели Написано Август 22, 2009 hvala svima,Bog vas blagoslovio ...i umnožio........ https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/smil443643319dc3d.gif 319.gif 319.gif 319.gif Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marija Написано Август 22, 2009 Пријави Подели Написано Август 22, 2009 hvala svima,Bog vas blagoslovio ...i umnožio........ https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/smil443643319dc3d.gif 319.gif 319.gif 319.gif 319.gif 319.gif e gde ih samo na?eš a ovo je samo za Stašu Želiš li biti mudar, nauči razumno pitati, pažljivo slušati, mirno odgovarati - i prestani govoriti kad se ništa više nema reći. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Август 22, 2009 Пријави Подели Написано Август 22, 2009 šta god da tražiš kucaš pored toga funny i ono drugo na engl....99 posto uspeva 0110_hahaha 0110_hahaha hvala Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marija Написано Август 22, 2009 Пријави Подели Написано Август 22, 2009 šta god da tražiš kucaš pored toga funny i ono drugo na engl....99 posto uspeva 0110_hahaha 0110_hahaha :cheesy2: hvala 0202_238 Želiš li biti mudar, nauči razumno pitati, pažljivo slušati, mirno odgovarati - i prestani govoriti kad se ništa više nema reći. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука