RYLAH Написано Март 28, 2012 Пријави Подели Написано Март 28, 2012 Друже патријарше, ће овај концерт... Литургија, Ивице. Литургија! Скоро да се заврши, у десет почиње Цецин повратнички шоу?! bgpj, obi-wan and Баба је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Март 28, 2012 Пријави Подели Написано Март 28, 2012 Ма да попијемо по једну, попе! Не пијем, Ивице. Ма де има поп да не да попије! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Април 5, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Април 5, 2012 "Боже где си ... ? !! Боже с ким си ? !! " Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Април 13, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Април 13, 2012 Гост, obi-wan, bgpj and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Мај 8, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Мај 8, 2012 Hehehe. Ајмо сад нешто весело, мали српски принц по драми Тарабића у позоришту "будућност какву сви можемо замислити" , само за читатеље ЖРУ коментара: Samo da podsetim... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Мај 8, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Мај 8, 2012 Ivica: - Tele je ugojeno... hm , pardon(Nisam ja Hrišćanin ja sam samo pravoslavac) dakle gospodo drugari zna se ko ovde prase okreće a ko će da ga pojede. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Мај 8, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Мај 8, 2012 - Juhu , samo da se javim , da me niste zaboraveli ? Mlogo bre pričate o tu politiku, mante se toga , kaće opet da krenu teme o meni ? bgpj, RYLAH, feeble and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Мај 8, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Мај 8, 2012 - Milki ste dali tri paketa pašteta, a meni samo jedan , ako nećeš da glasam za Tomu oću da me vodiš na večeru ! - Ma baba , oženiću te ako treba . -Владимир-, bgpj and feeble је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Мај 8, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Мај 8, 2012 - Ko jel ja ?Ma kakvi . Ja nikad nisam rekao da nikad neću poreći ono što sam rekao. bgpj and -Владимир- је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Мај 8, 2012 Пријави Подели Написано Мај 8, 2012 - Juhu , samo da se javim , da me niste zaboraveli ? Mlogo bre pričate o tu politiku, mante se toga , kaće opet da krenu teme o meni ? Чим прође други круг, ома ће народу да дају екуменизам да глође, само да заборави на празан стомак. Неш ти још дуго да будеш у илегали, друже Папо. Sophrosyne је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Мај 8, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Мај 8, 2012 Putin: - Zizi baš ti je najs taj turban. Zizi : Šućur Allahu , ovo mi je lično poklonio Suljo Manjifiko na Fanarima kad smo zajedno diplomirali egzistencijalizam. Лазар Нешић, Vaske and Sophrosyne је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Мај 8, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Мај 8, 2012 Pop Ivan : Lajkujte nas na fejsu ovo je odlična tema, puna duhovnog sadržaja ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Мај 8, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Мај 8, 2012 - Eeeeeeevo pašteeeetaaa cigane moj , cigane moj biraj me ti ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Мај 8, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Мај 8, 2012 Tajni obožavalac verskih foruma... RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Мај 8, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Мај 8, 2012 - Samo da vidim gde je onaj naš ... treba misliti o budućnosti ... -Владимир- and RYLAH је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука