Гости Guest Написано Мај 29, 2014 Гости Пријави Подели Написано Мај 29, 2014 Како би то изгледало, шта би један другом рекао? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Мај 29, 2014 Пријави Подели Написано Мај 29, 2014 Како би то изгледало, шта би један другом рекао? Како је ПиВи овде леп. Заиста диван младенац (што б` рек`о Бибић) verum est in beer, Manolis and коЖељ њацИ је реаговао/ла на ово 3 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Мај 29, 2014 Пријави Подели Написано Мај 29, 2014 Најжалије је што га сада држе у изолацији да не би којим случајем озрачио неког осуђеника, пошто иде на зрачење због рака. Јел ово требалао да буде "шала" или? Crveni Baron, Џуманџи, коЖељ њацИ and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Мај 29, 2014 Пријави Подели Написано Мај 29, 2014 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Мај 29, 2014 Пријави Подели Написано Мај 29, 2014 Tako to izgleda kad demon posedne coveka, ali i tome ce, jednog dana, doci kraj. Priznali ne priznali, svi mi bi te ljude voleli da zagrlimo, samo kad bi mogli... Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Мај 29, 2014 Пријави Подели Написано Мај 29, 2014 Мртав сам озбиљан. Тотално лудило. Мислим ако он лаже, онда и ја лажем тебе. Озбиљно су га ставили у изолацију да не би некога озрачио :.mislise. Ок. Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Мај 29, 2014 Пријави Подели Написано Мај 29, 2014 Priznali ne priznali, svi mi bi te ljude voleli da zagrlimo, samo kad bi mogli... Ево признајем да њега и оног покојног скота не бих... Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Мај 29, 2014 Пријави Подели Написано Мај 29, 2014 ...popij buteljku vina pa se onda javi. Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Мај 29, 2014 Пријави Подели Написано Мај 29, 2014 Због Вучића и Томе шешеља више ценим... иако сматрам да је психопата... ал је макар доследни психопата. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
коЖељ њацИ Написано Мај 29, 2014 Пријави Подели Написано Мај 29, 2014 Мислим да Вучић не би имао шансе. Много озбиљнији играчи од Вучића са Шекијем нису имали шансе. Слоба му никад није изашао на црту. Сви остали који су изашли Шекију на црту сем онога што се непосредно после емисије спотакао о кору банане, су били разбијени. Crveni Baron and Ђуро Станивук је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Number15648 Написано Мај 29, 2014 Пријави Подели Написано Мај 29, 2014 Уживајте у храбрости представника [Бошко Обрадовић] једине организације са којом Вучић није смео да изађе на тв дуел! Кукавица и лицемјер, Вучић. bgpj је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Мај 29, 2014 Пријави Подели Написано Мај 29, 2014 @Zeljko Pa skoro niko na svetu, da mu stane na crtu, ne bi imao sanse, eventualno bi bili jednaki, osim izuzetaka, tj. izuzetnih ljudi koji ne bi imali ni potrebu da bilo sta kazu. bgpj је реаговао/ла на ово 1 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Мај 29, 2014 Пријави Подели Написано Мај 29, 2014 Кукавица и лицемјер, Вучић. Није смео ни са ким на тв дуел. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Мај 29, 2014 Пријави Подели Написано Мај 29, 2014 Мртав сам озбиљан. Тотално лудило. Мислим ако он лаже, онда и ја лажем тебе. Озбиљно су га ставили у изолацију да не би некога озрачио :.mislise. Ja koliko sam cuo on je primao hemoterapiju(citostatike) tako da to sa izolacijom nema nikakvog smisla,nisam cuo da takve pacijente stavljaju u izlocaciju da ne bi nekoga ozracili. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Мај 29, 2014 Пријави Подели Написано Мај 29, 2014 Није смео ни са ким на тв дуел. On je smeo na duel sa bilo kime dok nije poceo da laze. Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука